Były pytania odnośnie obniżenia cen telefonów…mnie się nie udało. Tak jak do tej pory z ceny można zjechać tylko wykorzystując punkty Premia.
Ja wynegocjowałem taką ofertę i nic więcej niestety się nie udało:
Rodzina 60 - 360 minut miesięcznie do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 59,00 zł z VAT
- "Zawsze rozmawiaj" jest bezpłatna przez 6 miesięcy.
Dodatkowe usługi płatne do abonamentu w promocyjnych cenach można aktywować w ciągu 60 dni od daty podpisania aneksu:
INTERNET NON-STOP
- w taryfach Rodzina 60- promocyjny pakiet 250 MB jest dostępny w cenie 10 zł z VAT .
SIEĆ RODZINNA
- w taryfie Rodzina 60 grupa 3-osobowa jest dostępna za 5,00 zł z VAT
WYBRANE OSOBY:
- 1 wybrana osoba, czyli 200 minut na połączenia z jednym wybranym numerem Abonenta T-Mobile, Użytkownika Tak Tak - T-Mobile na kartę lub użytkownika krajowych sieci stacjonarnych w promocyjnej cenie 5,00 zł z VAT
- 3 wybrane osoby, czyli 1000 minut na połączenia z 3 wybranymi numerami Abonentów T-Mobile, Użytkowników Tak Tak - T-Mobile na kartę lub użytkowników krajowych sieci stacjonarnych w promocyjnej cenie 10,00 zł z VAT
- 5 wybranych osób, czyli 2000 minut na połączenia z 5 wybranymi numerami Abonentów T-Mobile, Użytkowników Tak Tak - T-Mobile na kartę lub użytkowników krajowych sieci stacjonarnych w promocyjnej cenie 15,00 zł z VAT
- paczka 500 SMS/MMS-ów za 5,00 zł z VAT miesięcznie
Do tego IPhone 4 w cenie 1499zł (po obniżeniu o 100zł za punkty Premia)