Dokładnie od samego początku o tym pisałem, ale nie martw się
W Twoim regulaminie oczywiście, że nie tego zapisu nie ma i taki regulamin miałem przed oczami wyobraźni rozmawiając z konsultantem.
Natomiast jak poszedłem sobie do punktu obsługi i pani weszła sobie na moje konto abonenckie, potwierdziła mi, że owszem cena abonamentu będzie o 5 zł niższa ale jest troszkę inny regulamin. Zatytułowany:
"Oferta Specjalna- Wymiana Telefonu (I/o7/2011)(dalej Warunki) Oferta Polskiej Telefonii Cyfrowej S.A. z siedzibą w Warszawie, dalej "operator"
Wiec ja poprosiłem o jego wydrukowanie. Po wydrukowaniu przeczytałem go![]()
I tak jak opisałem w moim poprzednim poście okazało się, że punkty
10.9.2 oraz 10.9.3 dotyczące tych samych zagadnień co standardowe punkty 9.11.2. oraz 9.11.2.1. są zupełnie inne i wyraźnie określają, że cena ta obowiązuje przez 6 cykli rozliczeniowych a następnie będzie inna.
raczej wyższabo 25,20
Jak widać co oferta to inny regulamin.
Tak jak opisałem spodziewałem się, że zmianie uległa tylko cena abonamentu- obniżonego z 49 do 45zł. Niestety jednocześnie zmienił się regulamin o czym dowiedziałem się dopiero w punkcie obsł. klien.
St. konsultant napisał: Z ciekawości poszperałem dzisiaj troszkę i to o czym napisałeś to regulamin oferty SUK. Przy standardowej ofercie sieć rodzinna jest z upustem przez całą umowę, natomiast w ofercie SUK dla taryf R20 i R40 powiększenie grupy jest ze zniżką na 6 miesięcy. Później wg cennika, czyli np 3 osoba grupa 25, 4 osobowa 35 itd...

[ Dodano: 2011-09-06, 09:11 ]
Skoro tak to musieli przypisać jakąś ofertę indywidualną, sprawdż w salonie firmowym, powinna im się wyświetlać.anonim69 pisze:Pani dzwoniła chcąc odpowiedzieć mi bezpośrednio niestety nie mogłem w danej chili dłużej rozmawiać wiec potwierdziła , ze odpisze , ahha po mailu zniknęła całkowicie oferta z iBOA