st.konsultant pisze:morro76 pisze:st.konsultant pisze:
Pierwszej części w ogóle nie zrozumiałem, a co do drugiej to w jakiej taryfie cena Hazela została obniżona po zgodzie dyrektora?

Chodziło mi o to ze może Wasza obecność tu na forum jest z zaleceń Operatora

po to żeby Ci bardziej świadomi klienci zostali uświadomieni ze więcej juz nie można i jest super oferta.... Wtedy Konsultanci na linii będą mieli mniej "upartych negocjatorów"
Można to skomentować tylko w ten sposób
Jakoś dziwnym trafem wszystko co tutaj było pisane potwierdzało się w rzeczywistości. Od 1 września są nowe promocje i być może faktycznie SUK może dać coś więcej niż na 1 stronie (nie pracuję w SUK więc jeszcze tego nie wiem) ale pisanie, że konsultanci tutaj siedzą na zlecenie Operatora jest przezabawne
p.s
Na HL i SUK nie ma żadnych dyrektorów podejmujących decyzję odnośnie oferty

Jeżeli faktycznie pojawiła się jakaś możliwość obniżenia aparatu to jest to pewnie w gestii samego konsultanta.
Ja pisze to co usłyszałem w dziel rezygnacji. Nie zmyślam. Konsultant powiedział ze 250 MB przeniesione z multimedialnej to od niego, bo ma takie możliwości. A jak negocjowałem drugi numer, (Hazel) to po wykorzystaniuupunktówwzostawałaa cena 49 zł,zadałemm pytanie a raczej stwierdzenie, 1Zł i robimy ten anex

a on na to,jeślii dostanezgodęe dyrektora to dam radyobniżyćc do 1 zł i tyle w temacie.
Co do i stwierdzenia co jest zabawne a co nie to popatrz na świat jaki jest zabawny, ile cwanych i dziwnych nieraz posunięć jest, Primo ja Wam nie wyrzucam ze robicie coś złe, mając te informacje i upubliczniając je dla nas, ale pisząc na końcu swoich informacji ze nic więcej już się nie wyrwie, to tak to wygląda jak właśnie działanie o którym wyżej pisałem, trochę jest w tym psychologii, a internet jest do tego polem, a to forum narzędziem. Podoba mi się ze znalazłem to forum zawsze to jest dostęp do info ze to można ... wiec trzeba się przygotować dobrze do rozmowy i kombinować.
Powiem tak , samo rozpoczęcie rozmowy w odpowiedni sposób jeśli chodzi o negocjacje już przynosi odpowiedni efekt....np ja czasami zaczynam tak
Dzień dobry, przełączyła mnie do pana/ni bardzo mila osoba z infolinii. Powiedziała ze jest pan najlepszym profesjonalistą który rozwieje moje wątpliwości do do pozostania w sieci T-M, czy mógłby pan spróbować sprostać moim skromnym wymaganiom przedłużenia umowy .... itd itd..
Kto chce to niech skorzysta a świat będzie na pewno lepszy
[ Dodano: 2011-09-03, 17:25 ]
thonka pisze:A widać to po moim telefonie do SUK do zwykłej rodzina a nie multimedialnej w abonamencie R80 dali mi nie 100MB a 250MB za 10 zł... tak jak w R80M - można... widać można
zobacz na ceny zwyklej rodziny bez znizki SUK i zobacz na ceny multimedialnych...
co Ci wyjdzie? 10zl roznicy wlasnie za paczke internetowa...
no chyba, ze dostales znizke SUK i te 250mb za 10zl dodatkowo to co innego.
marojar, oczywiscie jest to mozliwe, ja jednak sie z czyms takim nie spotkalem i jak sadze po wczesniejszych wypowiedziach osoby pracujace na co dzien w PTC rowniez...
darus161 pisze: A powiedźcie jeszcze ile kosztuje minuta / sms / mms / MB po wykorzystaniu jednostek?
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... 110801.pdf
zł
No tak wyjdzie mi to ze dostałem zniżke z 89 na 75, dodatkowo Galaxy II z cennika z RxxM czyli za 999 + moje punkty to za 849 zł, no i jeszcze na dodatek mozliwosc 250 MB za 10 zl.
Reasumując 24 mc znizka na abonamencie 336 + 100 zł na telefonie + 250 MB co miesiac za 10 zl, o ile bede ich potrzebowal to uruchomie, najwyzej uruchomie tez dla testu na 6 mc bo tyle chyba jest z musu.
436 zł z negocjacji na dzień dzisiejszy, czekam na kuriera i anex.
Pozdro