Patryk83żółwik pisze:Mam prośbę do Ciebie-prześlij mi na pw treść wszystkich Twoich zgłoszeń do Play dotyczących braku komunikatów sieciowych po wyłączeniu notki sms bo chce ich zalać zgłoszeniami w tej sprawie a nie chcę mi się samemu wymyślać treści zgłoszeń
Przesłane, pozmieniasz trochę pod siebie i będzie ok

.
play4you - taka sugestia do Programu doładowań - po otrzymaniu bonusu 20 zł na końcu komunikatu jest jakiś dziwny znaczek. Dodam jeszcze, że wczoraj nie przyszły te wszystkie smsy informujące o bonusach, które zawsze tak nagminnie przychodziły. Nie wiem czy to zmieniliście czy po prostu coś nawaliło.
Quetzal pisze:Tak myślę, ze coś nie tak to jest, ale nie z ta stroną tylko z polityką Play.
Ostatnio polityka faktycznie się zasupła. Obsługa nadal pomimo nowego dyrektora i tego okresu, który już minął niewiele się zmieniła.
Quetzal pisze:Zamiast zrobić jedną stronę firmową z bonusem za doładowanie to oni mają stronę firmową, aplikację na FB z innymi warunkami, i od niedawna jeszcze dodatkową aplikację z tymi bonusami 30%.
Zgadzam się z Tobą, jednak zauważ, że te strony mają uderzyć do konkretnej grupy ludzi.
Facebook - do tych co są młodzi, nie ładują dużo i bez Facebooka świata nie widzą... Ja używam do przedłużania bonusowych zł
Bonus 30% - dla wypromowania strony pod kontem doładowań z pozycji smartfonu / tabletu. Żeby nauczyć ludzi, że łatwiej to zrobić w telefonie niż iść do kiosku.
Quetzal pisze:Analogicznie komplikują tez inne usługi - np. nowe i stare "Zbieraj minuty".
Zgadza się, ale komplikacje dotyczyły wyłącznie Fresha. Klienci w Mixie i abonamencie skorzystali na tym - jestem w stanie to zrozumieć.
Fakt jest tylko jeden - Fresh jest atrakcyjny ale myślę, że z czasem jego atrakcyjność zmaleje, bo inni operatorzy nie śpią i zaczynają odpowiadać na ofertę. Wystarczy fakt wprowadzenia darmowych rozmów wew. sieci i roczną ważność konta i T-mobile i Orange nałapie klientów. To tylko takie moje luźne przemyślenie