Nie z każdym mam czas i ochotę dyskutować, więc zawsze wygodniej mi odpowiedzieć indywidualnie i konkretnie jednej osobie stąd łatwiej mi odpisać na priv.
Zresztą nie lubię jakoś specjalnie dyskutować na forum z kilkoma osobami w jednej chwili. Dlatego mniej odczłowieczone są dla mnie kontakty priv, i to tyle w tej kwestii.
Jeśli chodzi o zawarcie aneksu do umowy... Tak więc oświadczam wszystkim niedowiarkom, że jest taka możliwość na więcej aniżeli 3 miesiące przed jej zakończeniem.
Serwis Play24 nie gryzie... BOK nie gryzie... POS również

Za pośrednictwem tych kanałów można zrobić odpowiednie zgłoszenie do Grupy Utrzymaniowej P4 z prośbą o udostępnienie oferty utrzymaniowej na więcej aniżeli 3 miesiące przed zakończeniem umowy.
Po złożeniu takiej dyspozycji musimy cierpliwie poczekać na rozwiązanie i kontakt telefoniczny od konsultanta, który zajmuje się naszym zgłoszeniem.
Konsultant dzwoni do nas i proponuje oferty z grupy "limitowane", tzn. takie w których nie mamy rabatu na abonamencie (np. all inclusive max 85, nie kosztuje 75zł miesięcznie a właśnie 85 zł), lecz pakiety minut są stosunkowo spore.
Jeśli chodzi o ceny telefonów... Są normalne, czyli ceny telefonów są dokładnie takie same jak na naszej stronie Internetowej.
Ogólnie z ofert "limitowanych" można skorzystać już na 9 miesięcy przed zakończeniem naszej 24 miesięcznej umowy.
Oferty limitowane są przeznaczone dla 2 grup klientów. Takich, którym zależy na nowym telefonie (głównie z powodu jego uszkodzenia), lub dla osób, które chcą po prostu zmienić go na abonamenty z serii All Inclusive (według oficjalnych statystyk P4).
No i tak jak mówię, Infolinia nie udostępni nam takiej oferty, bo nie ma takich kompetencji.
Taka oferta jest dostępna tylko i wyłącznie po pisemnym zapytaniu klienta i bezpośrednim kontakcie telefonicznym konsultanta z klientem (w takiej właśnie kolejności).
Pozdrawiam.