Tak mi napisały dwie panie konsultantki na chacie w orange, gdy zapytałem o taką możliwość...rogmaniek pisze: A to dziwne- jesteś pewien?
Nie uważasz, że regulaminy promocji powinny być dostępne już na poziomie składania zamówienia - co za problem podlinkować kilka plików pdf do wglądu zainteresowanego?
Dobrze wiedzą, ze nikomu później nie będzie się chciało tracić czas i pieniądze na odsyłanie dokumentów. Żerują na tym i takie jest moje zdanie... Idziesz do sklepu, bierzesz do koszyka produkty a przy kasie okazuje się, że musisz razem z nimi zabrać jeszcze coś - przy czym nikt Cię o tym wcześniej nie uprzedził - ewentualnie możesz wszystko zostawić. Czy taka sytuacja jest w porządku? Czas też jest w cenie...
sosen pisze: Jeśli 10 dni to zbyt mało aby poskładać trochę literek to pozostaje mi tylko i wyłącznie współczuć.
Ja dokładnie czytam wszystko zanim podpiszę - ale ile osób tego nie robi? Najwięcej czasu poświęca się na czytanie informacji przed złożeniem zamówienia i wszystkie informacje powinny już na tym etapie być dostępne a nie przemycone na kolejnym etapie... Naprawdę uważasz, ze takie postępowanie jest w porządku, wg mnie jest co najmniej niemoralne i pozbawione szacunku względem klientów!!! Jeśli podobna sytuacja występuje u innych operatorów to świadczy to tylko o tym jak niski poziom oni reprezentują... Takie jest moje zdanie na ten temat.