• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 106 z 217
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 217

#500552  autor: st.konsultant
 31 sie 2011, 22:35
Mya pisze:
st.konsultant pisze:...
Troszkę źle powiedziała, bo na chwilę obecną, konsultant nie musi z Klientem sprawdzać serii i numeru dowodu. Tak jak pisałem, kurier powinien dokonać identyfikacji po peselu. Gorzej jak się trafi nieogarnięty i będzie upierał przy innych danych. Jak zamówiłaś to czekaj cierpliwie i bądź dobrej myśli ;).

DPD wozi przesyłki bez telefony, a DHL z aparatami.
Dziś dzwonili do mnie ponownie z BOA i pani poprawiła się, stwierdziła, że kurier nie powinien na to zwracać uwagi. Więc tutaj ma Pan rację.
No cóż, pozostaje mi czekać. Chociaż dzisiaj minął juz 3 dzień roboczy, a sms ani widu, ani słychu :)

Pozdrawiam.

Są jakieś drobne opóźnienia. I nie Panować mi tu proszę :lol: ;)

#500595  autor: jihn
 01 wrz 2011, 09:18
Co jest grane na IBOA. Chciałem przed chwilą przedłużyć umowę a tu patrzę i przy przedłużaniu z telefonem dostępne tylko oferty multimedialne... ? Pytam się gdzie są zawsze w kontakcie!.

I wszędzie jeszcze abo podniesione o 10 złotych super oferta normalnie.

#500599  autor: tedy87
 01 wrz 2011, 09:29
jihn pisze:Co jest grane na IBOA. Chciałem przed chwilą przedłużyć umowę a tu patrzę i przy przedłużaniu z telefonem dostępne tylko oferty multimedialne... ? Pytam się gdzie są zawsze w kontakcie!.

I wszędzie jeszcze abo podniesione o 10 złotych super oferta normalnie.
Przecież było o tym głośno w każdym serwisie telekomunikacyjnym...

#500604  autor: jihn
 01 wrz 2011, 09:46
dobra coś chyba robią na IBOA bo teraz mi zostały do wyboru tylko multi 60/80... ale znalazlem cennik i dla zawsze w kontakcie na szczęście cennik taki jaki był poprzednio.

#500624  autor: adibest
 01 wrz 2011, 11:52
Witam chciałbym się dowiedzieć czy oferta mi zaproponowana jest korzystna.
Od 10 lat mam w Erze 3 telefony (tak wiem to nieistotne ale tytułęm wstepu fajne)
Zaproponowano mi dwie oferty. Z etlefonem albo bez telefonu. Dla mnei to objętne bo i tak telefon sprzdam na allegro wliczając to w korzyść oferty.

Obecnei mam : abonament 25 zł w tym 70 minut + pakiet 500 smsow do jednej osoby za 5 złi pakiet 200 minut do jednej osoby za 5 zł = 35 zł i w tym był telefon
ZAPROPONOWANO :
Bez telefonu : abonament 19 zł (w nim 100 minut) + pakiet smsów + pakiet minut 200 do osoby = 32 zł - umowa na 18 miesiecy

Z telefonem : abonament 35 zł (w nim 100 minut)+ pakiet smsów + pakiet minut = 44 zł - umowa na 2 lata

W obu ofertach dodatkowo przez 1wsze 3 miechy darmowe polaczenia do ery.
Uwazam, ze ich oferta jest średnio ciekawa bo z telefonem place 10 zł wiecej niż mam obecnie, a mam 30 minut wiecej- to mi akurat średnio potrzebne bo nie przekraczam limitów. Pakiet smsów i pakiet 200 minut do jednej osoby musi pozostać.

Co o tym sądzicie. Mam 4085 era premia .Ceny z VATem

#500633  autor: thonka
 01 wrz 2011, 12:34
od dzisiaj weszly nowe pakiety.

zniknela oferta multimedialna i zostana nazwana "z telefonem i internetem" (w regulaminie dalej nazywa sie to opcja multimedialna).
zmiany?

1. do wszystkich abonamentow dodano paczke 250mb (w najwyzszym 5GB), ale nie ma rozy bez kolcow. jak widac w jednych dodali, w innych zabrali mniej lub wiecej danych.
2. liczba minut zostala mocno podwyzszona (wczesniej multimedialna miala polowe mniej minut niz standardowa)
3. w stosunku do standardowych opcji, kazda opcja "z internetem" jest drozsza o 10zl.
4. w standardowych opcjach zabrano promocyjne paczki danych.

jak to bylo w multimedialnej - telefony sa troche tansze. niestety nie ma nowego cennika telefonow uwzgledniajacego zmiany.

wyglada na to, ze teraz bedzie na tapecie glownie oferta "z telefonem i internetem" i mozna podejrzewac, ze nie bedzie ona negocjowalna.

co ciekawe wg. nazw linkow na stronie oferta "z telefonem i internetem" jest oferta standardowa, a oferta "standardowa" jest oferta multimedialna ;) ktos chyba na szybko robil te zmiany.

w regulaminie jest tez zapis ze wysylaja darmowy kod na 10 e-bookow w swoim serwisie ;)

adibest, mozesz dostac z telefonem oferte 100 minut za 25zl (4zl znizki z dzialu utrzymania klienta) + 5zl za siec rodzinna (Ty i dodatkowa osoba w t-mobile dostajecie do siebie po 2000 minut, jedno i drugie moze dzwonic do siebie na wzajem, nie dziala z taryfami biznesowymi) + 5zl za pakiet 500 sms/mms do wszystkich sieci.

lacznie 35zl lub 39zl bez znizki SUK. za punkty mozesz dostac znizke 100zl na aparat.

bez telefonu masz 19zl za 100 minut (dodatkowe minuty z SUK zamiast 60 minut + 20 tylko na 12 miesiecy). siec rodzinna 2 os. za 5zl i paczka 500 sms/mms za 5zl czyli 29zl. umowa na 18 miesiecy.

moim zdaniem nie oplaca sie bawic w umowe bez telefonu. za 6zl miesiecznie wiecej masz telefon.

dodatkowe pakiety musisz uruchomic do 60 dni od podpisania aneksu (inaczej oplaty za nie wzrastaja do "niepromocyjnych"), wiec np. siec rodzinna mozesz wlaczyc dopiero tak po 50 dniach (i tak bedziesz mial darmowe polaczenia w TM) oszczedzajac na tym niewiele (ok. 9zl), ale zawsze cos ;) miej tylko na uwadze, ze wlaczajac jakis pakiet w trakcie okresu rozliczeniowego bedzie on rozliczony proporcjonalnie co do dnia zarowno pod wzgledem zawartosci jak i ceny wiec majac 10 dni do konca okresu rozliczeniowego w sieci rodzinnej dostaniecie "tylko" ok. 666 minut, a zaplacisz za nia 1,66zl.
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2011, 13:35 przez thonka, łącznie zmieniany 1 raz.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#500643  autor: darus161
 01 wrz 2011, 13:13
Pytanko do konsultanta:

Czy w dalszym ciągu w ofercie z Internetem dostajemy za free BIS jeśli kupujemy telefon BB ?? I czy w dalszym ciągu tylko 100 mb ??

#500647  autor: thonka
 01 wrz 2011, 13:33
mail & web jest bezplatnie we wszystkich opcjach "telefon z internetem" i w dalszym ciagu to tylko 100mb z lejkiem po wykorzystaniu.

w ofercie standardowej mail & web jest platne wg. cennika.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#500650  autor: kuwejt
 01 wrz 2011, 13:54
Faktycznie zmiany wprowadzone bardzo chaotycznie. Mam nadzieje, że minuty dalej pozostały wymienne na dane bo takie info znikneło (pozostało tylko przy "oferta z internetem i telefonem") jak również znikneła informacja o wymienności minut na stacjonarne w ramach UE
--> http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... timedialne

Audyt UX, www i SM
Szukasz pomysłu na prezent?
Satysfakcja użytkownika na FB

#500656  autor: thonka
 01 wrz 2011, 14:10
kuwejt, w regulaminie zostalo wszystko na miejscu ;)

http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... lefonu.pdf

#500660  autor: gaskabalbinka
 01 wrz 2011, 14:16
thonka, powiem Ci że nawet bardzo chaotycznie, bo ja w salonie nie dostałem jeszcze żadnego info o zmianach regulaminów ;]

#500665  autor: andrzejw
 01 wrz 2011, 14:29
Na stronie TM nawet telefony sa pomylone Samsung z HTC .Na szybko to chyba robili

Pozdr.

Andrew

#500667  autor: puma1991
 01 wrz 2011, 14:41
zbaczajac z tematu.. Mya nie martw sie moj wyczekiwany kurier przyszedl wczoraj o 15:40, dzwonili tez wczesniej z tm i przepraszali,w razie watpliwosci dzwon na (042) 6 345 345 wprost do dhl (mnie wlasnie ta firma oblugiwala) tam Pani mi wytlumaczyla ktory kurier dostal moja paczke i mniej wiecej kiedy przyjdzie wiec cierpliwosci i nie ma sie o co martwic :D

#500673  autor: pivovar
 01 wrz 2011, 14:56
Ciekawe jest teraz traktowane będą te nowe taryfy "z telefonem i internetem"
- czy tak jak multimedialne bez możliwości negocjacji, czy może coś się uda ... :D
a na stronie faktycznie chaos :)

pozdrawiam - PIVOVAR ;-)

#500686  autor: NX
 01 wrz 2011, 15:43
Witam!
Jest i nowy cennik telefonów
cennik

#500688  autor: jaracz
 01 wrz 2011, 15:52
Powiem wam ze ta nowa promocja na przedluzenie jest calkiem fajne Multi daje rade.
W tmobile za free na caly okres trwanai umowy internet itp fajnie fajnie :D

#500699  autor: jihn
 01 wrz 2011, 16:11
Cześć,

mam pytanie przedłużających.

czy w ofercie przedłużeniowej na IBOA (oferta z telefonem) tmacie też tylko możliwość wybrania abonamentu z serii Rodzina Multimedialna?... Nie wiem czy to jakiś błąd..., bo mnie akurat interesuje zwykła oferta (zawsze w kontakcie)...

Screen...

http://img155.imageshack.us/img155/6474/tmobilev.jpg

Pzdr

#500701  autor: st.konsultant
 01 wrz 2011, 16:12
jaracz pisze:Powiem wam ze ta nowa promocja na przedluzenie jest calkiem fajne Multi daje rade.
W tmobile za free na caly okres trwanai umowy internet itp fajnie fajnie :D

Sprawdź dokładnie regulamin, bo z tymi nielimitowanymi rozmowami w sieci w IBOA jest prawdopodobnie błędna informacja. Usługa w niższych taryfach jest tylko na 3 lub 6 miesięcy a nie na 24.

#500704  autor: thonka
 01 wrz 2011, 16:18
jaracz, czy ja wiem? ludzie dalej patrza na ceny... a te poszly do gory mimo wszystko od wprowadzenia TM.

ja przedluzalem z 360 minutami, 100mb i siecia rodzinna 3 os. za 59zl do tego desire za 500zl.

dzisiaj podobny zestaw to wydatek 84zl. watpie czy da sie to obnizyc, a nawet gdyby bylo to dajmy na to 10zl to i tak zostanie 74zl co daje 15zl wiecej niz bylo za ery, gdzie jest tylko wiecej danych. bez problemu moge za te 15zl wlaczyc sobie paczke 300mb i miec oferte defacto lepsza.

desire jeszcze wczoraj byl w cenniku za 700zl, dzisiaj cenowo podobny telefon jak wczoraj desire kosztuje w tej ofercie 600zl czyli tez drozej.

to caly czas nie jest oferta lepsza niz byla.

#500708  autor: Mya
 01 wrz 2011, 16:22
puma1991 pisze:zbaczajac z tematu.. Mya nie martw sie moj wyczekiwany kurier przyszedl wczoraj o 15:40, dzwonili tez wczesniej z tm i przepraszali,w razie watpliwosci dzwon na (042) 6 345 345 wprost do dhl (mnie wlasnie ta firma oblugiwala) tam Pani mi wytlumaczyla ktory kurier dostal moja paczke i mniej wiecej kiedy przyjdzie wiec cierpliwosci i nie ma sie o co martwic :D
dzięki!:D jest spoko, tylko,że ja jeszcze nie mam nawet numeru przesyłki. Zaczynam się bać, że nie dostanę mojego telefonu... :( chyba się wtedy zdenerwuję :(
  • Strona 106 z 217
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 217
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106