• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#497680  autor: exter3
 19 sie 2011, 09:59
Oki dzięki już sie przyglądam.

[ Dodano: 2011-08-19, 10:21 ]
moja opcja to ALL.I.Max 115 i tam kosztuje 159 zł /Orange 99zł/ ale jest to już do przyjęcia i licze jeszcze na obniżkę ze względu ,że chcę przenieść numer.
I ŁYŻKA DZIEGCIU -cennik jest u pana Gruszki w sklepie internetowym n oficjalnej stronie nie ma ,konsultanci na blogu piszą ,nie mam takiej informacjii.
Kurna czy ja sie czepiam. :mrgreen:

[ Dodano: 2011-08-22, 20:38 ]
Wytrzymałem parę dni aby nie było ,że się czepiam bo oto UWAGA pojawił sie w sieci Play nowy wirtualny telefon Samsung galaxy S Plus .Zapowiedziany szumnie przez pana Gruszkę ba nawet cennik jest jak to mi jakiś grzeczny konsultant podpowiedział ,może teraz mi wskaże czy w sklepie czy gdziekolwiek indziej on się znajduje.
Jak prawi klasyk PLAY RŻNIE GŁUPA.
Pamiętajmy nowy slogan Playa JEST a JAKBY go NIE BYŁO.
W Polsce jest 3 wielkich operatorów z szansą na dołaczenie do nich miał Play ale okazuje się ,że kawałek tortu jest za duży.
Zamiast zająć sie potencjalnymi klientami zajeli się celebrytą TVN-owskim.

[ Dodano: 2011-08-22, 20:40 ]
i pytanie do pana admina czemu moje posty pojawiają sie pod stara datą

#498750  autor: UndiscloseD
 23 sie 2011, 22:48
exter3,
Przepraszam, że wypowiem się trochę nie na temat, ale gratuluję Ci cierpliwości, że po tak długim czasie nieudanej transakcji nadal chcesz brnąć do przodu i podpisywać umowę z play. Mnie by już chyba szlag trafił i nie wytrzymałbym nerwowo :D
Sam miałem ostatnio bardzo ciekawą przygodę z T gdzie zaproponowali mi włączenie niższego abonamentu, którego się nie da włączyć z racji tego, iż jest on niższy od obecnego.. :D
exter3 pisze:i pytanie do pana admina czemu moje posty pojawiają sie pod stara datą
Żeby tak jak w tym przypadku jeżeli sobie coś przypomnisz nie robić śmietnika dodając 5584758 postów. ;)

#498768  autor: thonka
 24 sie 2011, 00:05
exter3 pisze: i pytanie do pana admina czemu moje posty pojawiają sie pod stara datą
jaka stara data, skoro jest napisane dokladnie, ze napisales post X danego dnia, a pozniej dodales innego cos nastepnego.

ot laczenie postow. po co ma byc ich kilkadziesiat pod soba?

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#500439  autor: exter3
 31 sie 2011, 12:43
Witam.
I oto rozwiązanie można by rzec -w końcu.
Dostałem SGS + po strasznych bojach po pokonaniu wielu niekompetentnych konsultantów telefon dostałem w salonie. Nie będę opisywał tego ale wizerunek świeżego i młodego Playa legł w gruzach co zresztą widać po lekko podstarzałej gwieżdzie tvn tzw. kupie powiatowej.
Telefon mam i to jest ten pozytyw CACUSZKO i tyle komentarza :mrgreen:
I tu ciekawa sparawa drugi numer zostaje w t mobile oferta podobna 600 min a telefon :D
też bajka sony erixson NEO dla zony w kolorze czerwonym :mrgreen:
Nie mogłem jakoś do końca przekonać sie do playa .
Z a dwa lata napewno odezwę się aby znowu szukać jakiegoś ciekaego telefonu lub jakiejś ciekawej oferty u jakiegoś operatora.
Pozdrawiam wszystkich i życzę aby to forum pomogło im w poszukiwaniu jakiejś niemal doskonałej opcji

leon_E

#500481  autor: UndiscloseD
 31 sie 2011, 15:58
exter3 pisze:I oto rozwiązanie można by rzec -w końcu.
Dostałem SGS + po strasznych bojach po pokonaniu wielu niekompetentnych konsultantów telefon dostałem w salonie. Nie będę opisywał tego ale wizerunek świeżego i młodego Playa legł w gruzach co zresztą widać po lekko podstarzałej gwieżdzie tvn tzw. kupie powiatowej.
Telefon mam i to jest ten pozytyw CACUSZKO i tyle komentarza :mrgreen:
I tu ciekawa sparawa drugi numer zostaje w t mobile oferta podobna 600 min a telefon :D
też bajka sony erixson NEO dla zony w kolorze czerwonym :mrgreen:
Nie mogłem jakoś do końca przekonać sie do playa .
Z a dwa lata napewno odezwę się aby znowu szukać jakiegoś ciekaego telefonu lub jakiejś ciekawej oferty u jakiegoś operatora.
Pozdrawiam wszystkich i życzę aby to forum pomogło im w poszukiwaniu jakiejś niemal doskonałej opcji
Gratuluję wytrwałości ;)