• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #50022  autor: ziomel
 30 sty 2006, 18:14
witam...czy oplaca sie zamianic sagema myx5-2 na ngage classic??...piszcie jestem ciekaw:):)...z gory txs za odp.

#50023  autor: Vin
 30 sty 2006, 18:16
Oczywiście że Ngage :) ma karty pamięci, bt, radio :)
 #50025  autor: Przemek
 30 sty 2006, 18:17
ziomel pisze:witam...czy oplaca sie zamianic sagema myx5-2 na ngage classic??...piszcie jestem ciekaw:):)...z gory txs za odp.
Jak dla mnie beznadziejny wyświetlacz,brak aparatu...jedyny plus to karty pamięci,a tak to jest cegła.W życiu bym nie kupił sobie N-Gage już lepsze PSP :mrgreen:

#50032  autor: piotrz
 30 sty 2006, 18:25
jeśli Ci nie zależy na aparacie to opłaca się.
symbian, fajne gry, karty pamięci, Bt...tego nie ma w sagemie....
co do wyświetlacza to jak na 4 tys kolorów to jest bardzo dobry.

#50041  autor: M1S1EK
 30 sty 2006, 18:35
opyla ci sie sam chcialem se kupic Ngage ale nie doszlo to do skutku a dlaczego to ma duzy i przejrzysty wyswietlacz, k. pamieci radio i symbiana ze morzesz se wgrac odtwarzacz mp3 wiec wg. mnie bardziej sie oplaca Nokia a co do wielkosci i cierzaru to przynajmniej bedziesz czul w kieszeni i nie zgubisz tak latwo.

#50069  autor: eone
 30 sty 2006, 19:43
nie lepiej play station? :)
hrhhr,
n-gage mimo, iz ma mniej kolorow to wyswietlacz prezentuje sie ladniej, a do tego pracuje na symbianie i ogolnie jest super do gier..

Nokia - Connecting People :-)

#50072  autor: michaś
 30 sty 2006, 19:49
Według mnie warto.

#50105  autor: Frasio
 30 sty 2006, 20:38
Jeśli ma ona dokładnie ten sam wyświeytlacz co 7650 to opłaca się w 75%.
Dlaczego nie 100?
Z powodsu braku aparatu, ale to się przeboleje grami symbianem, kartami pam., Blutem i lepszym wyświetlaczem. ;)

Obrazek

#50112  autor: piotrz
 30 sty 2006, 20:49
M1S1EK pisze: morzesz se wgrac odtwarzacz mp3
eee...cls ma w standardzie mp3...

#50160  autor: M1S1EK
 30 sty 2006, 22:47
piotrz pisze:
M1S1EK pisze: morzesz se wgrac odtwarzacz mp3
eee...cls ma w standardzie mp3...
a sorry pogielo mi sie z qd