Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Tak dostajesz:szyman12 pisze:ale we FreeM dostajesz darmowy internet /chyba, że coś się zmieniło?
Oglądasz reklamy i masz dostęp do calego Internetu. Dziennie możesz wykorzystać 10 MB transferu. Jak go wyczerpiesz masz dwie możliwości: czekasz do nastepnego dnia albo wysyłasz sms surfmax na numer 8765 (2 zł) i masz zdjęty limit transeru przez następne 7 dni !
Nie zapowiada się na to, póki co.Karlos20 pisze:Nie ma takiej sieci i raczej takiej nie będzie w Polsce.
Ja bym wolał doładować konto, nie dość że męczą mnie reklamami w telewizji, to jeszcze mieliby mnie męczyć nimi w telefonie.szyman12 pisze:Czy wycierpielibyście oglądanie i odpowiadanie na 6-7 reklam dziennie dla np. 80 minut, czy wolelibyście doładowywać konto?
Zdecydowanie nie.szyman12 pisze:Czy wycierpielibyście oglądanie i odpowiadanie na 6-7 reklam dziennie dla np. 80 minut, czy wolelibyście doładowywać konto?
Wiesz, jednak (ja tak zrozumiałem w każdym razie) obejrzenie 7-8 reklam dziennie i potwierdzenie tego wiarygodnie (np. odpowiadając na pytania do tych reklam), to jednak jest zbyt uciążliwe...Forest150 pisze:Ale taki operator to długo by nie pożył na naszym rynku bo polak zawsze kombinuje żeby było najtaniej więc wątpie żeby ludzie ładowali konto wiedząc że można mieć to samo za free
Wiesz dla Ciebie lub dla mnie to by było bez sensu i strata czasu ale znam parę osób którzy poświęcili by czas na te głupoty żeby tylko mieć za free smsy (moja młoda sąsiadka i inne młode pokolenieWolf pisze:Wiesz, jednak (ja tak zrozumiałem w każdym razie) obejrzenie 7-8 reklam dziennie i potwierdzenie tego wiarygodnie (np. odpowiadając na pytania do tych reklam), to jednak jest zbyt uciążliwe...
Tak samo dla mnie. Przez ten czas co bym musiał głupie oglądać reklamy, to ja popracuję tą godzinę i mam te 8 ~ 10 zł i mogę sobie kupić pakiet minut/SMS/internet bez jakiejkolwiek łaski.Forest150 pisze:Wiesz dla Ciebie lub dla mnie to by było bez sensu i strata czasu
Ja zawsze używam Adblocka Plus by nie mieć reklam, które tylko pożerają mi transfer. Choć jak to ktoś kiedyś pisał, blokując wyświetlanie reklam, pozbawiamy autora strony www zarobków z tytułu wyświetlania reklam.pakierhakierxd pisze:czasem używam adblocka
Trochę nie w temacie, ale obecnie odchodzi się od rozliczania reklam "za wyświetlenie" i rozlicza się "za kliknięcia" - także nie musimy się martwić o zarobki autorów stronSpamer ;) pisze:Choć jak to ktoś kiedyś pisał, blokując wyświetlanie reklam, pozbawiamy autora strony www zarobków z tytułu wyświetlania reklam.
Brak brak, niech przeniesie numer do Play Fresh dostanie 60 zł na start do wszystkich sieci na rozmowy, SMSy, MMSy (by musiała 6 miesięcy słuchać reklam Chill Bill by taką kwotę dostać) ważne 90 dni + starter 5 zł, 4 zł na głównym koncie a 1 zł na promocyjnym zostaje dodane. Przeniesienie jest oczywiście całkowicie darmowe i trwa max. 24 h, jedyne co to Koleżanka musi mieć numer zarejestrowany w 36i6, to też jest darmowe i trwa kilka minut.JaneQ_Damian65 pisze:Mam taką koleżankę co wiecznie pieniędzy na koncie jej brak to wydzwania pod numer 6666 (taaaki szatanistyczny) i słucha tych "reklam" i odpowiada na te bzdurne pytania.
Tak teraz też jest, zablokują wychodzące - zabierają środki z pakietów.Spamer ;) pisze:Kiedyś bardzo dawno temu korzystałem z Chill Bill w 36i6, uzbierałem te 10 zł max. na miesiąc, ale gdy nie miałem ważnego konta na połączenia wychodzące, nie mogłem z nich korzystać. Teraz też tak jest?