Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
No tak, bo to jest logiczne z punktu widzenia klientów. Z resztą osobiście uważam ofertę z lejkiem za lepszą.cesarz pisze:Myślę ,że będzie mało abonentów którzy pozostaną przy wysokich opłatach i większej prędkości .
Dlatego w tym momencie taryfa internetowa jest internetowa tylko z nazwy.mkowalski pisze: Bardziej chodziło mi o wywołanie dyskusji na temat zgodności takiego działania z regulaminem. Bo przecież według obecnego regulaminu Pantery, po wykorzystaniu pakietu danych opłaty są naliczane ponad abonament, a prędkość nie zostaje zmieniona.
Masz w nich tyle minut, co kot napłakał. W niektórych są nielimitowane smsy, w innych mmsy wieczorami z darmo, są też takie z nielimitowanymi rozmowami na stacjonarne, z darmowym BlackBerry BIS, darmowym dostępem do muzyki z serwisu orange world. Ogólnie jest ich dużo. U nas masz tylko na rozmowy, smsy albo internet. Ale pamiętaj, że tam wszystkiego na raz nie dostaniesz. Jest bardzo duża różnorodność.cesarz pisze: Ciekawe jak jest w UK , bo w tej chwili jest chyba podobna oferta " animals " , nie mówię o detalach .
Jaka zmiana regulaminu? Będzie nowy plan taryfowy i dobrowolne przejście.cesarz pisze:Oferta jest zrobiona pod wymagania rynku ( klienta , tak się pieprzy robotę jak klient pozwala ) ).Znaczy to że w Polsce będzie podobnie , przenosi się kalkę z innego sprawdzonego rynku ( 5 funtów to nie to samo co 10zł ) .Osobiście myślę ,że w tym wypadku zmiana regulaminu ,nie wywoła zmasowanych odejść od Orange .Czół bym się bezpiecznie z lejkiem .
Dokładnie, po co komu pełna prędkość żeby sprawdzić pocztę i żeby jego Android aktualizował 50 razy dziennie pogodę, trzymał 20-godzinne sesje transmisji danych i łączył się z serwerami wielkiego brataMyślę ,że będzie mało abonentów którzy pozostaną przy wysokich opłatach i większej prędkości .
Widać doskonale, jak Play wylansował usługi od dawna dostępne u innych operatorów o których ludzie nie mieli pojęcia, takie jak BIS, darmowe portale społecznościowe itp.cesarz pisze: Oferta jest zrobiona pod wymagania rynku[..], przenosi się kalkę z innego sprawdzonego rynku
A co ze starymi Panterami? Za nic nie oddam moich 300 minut i 200MB za 59złArkadiusW pisze:Wydaje się, że obejmie wszystkich z Pantery.