• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 104 z 217
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 217

#499054  autor: gaskabalbinka
 25 sie 2011, 10:33
Coś się na wrzesień na pewno szykuje, bo mam 2 razy większy plan do zrobienia :D

#499068  autor: UndiscloseD
 25 sie 2011, 11:44
thonka pisze:wybrane modele w nizszej cenie). zmienialy sie tylko telefony, ale nigdy nie byly to jakies wysoko cenione modele.
Mogą to być np. modele, które im nie schodzą i zalegają w magazynach więc sobie walną niższą cenę i znajdą chętnych. Pamiętam jak w którymś roku na święta do podpisanej umowy abonamentowej dostawało się drugi telefon za 1zł. Był to jakis Sagem. To doskonałe potwierdzenie tego co napisałem ;D
thonka pisze:jezeli ktos liczy na to, ze w grudniu dostanie niewiadomo jaka oferte to sie przeliczy, bo to okres najwiekszysz zniw.
pamietajcie tez, ze pazdziernik to ostatni miesiac znizek z punktow. telefony moga sie pozniej wydac w promocji tansze, ale umowmy sie - 50zl na kazdym modelu nie zrekompensuje nikomu dajmy na to 150zl znizki z punktow, a nieswiadomych wylaczenia programu nadaj jest sporo...
Ja się nie nastawiam na jakieś cudowne oferty. Tak jak pisałem mogą być tańsze telefon i tyle.

#499418  autor: puma1991
 26 sie 2011, 17:42
witajcie, mam pytanie na temat kuriera w t-mobile. Przy przedluzaniu umowy w punkcie kwota za nowy aparat (przykladowo 250 zl byla doliczana do rachunku) a jak sprawa wyglada przy przedluzeniu umowy przez internet i dostawie kurierem? Otrzymalam maila z potwierdzeniem zlozenia zamowienia i prosbe o odliczona kwote poniewaz kurier nie wydaje reszty, czyli mam zaplacic kurierowi? :)

#499432  autor: jihn
 26 sie 2011, 18:17
A jak myślisz? :)

Przecież napisali ci jasno i wyraźnie :). Ja płaciłem kurierowi zawsze... 5zł :P (1zł za telefon i resztę za fatygę).

YY ja mam też jedno pytanie.

Na stronie przy przedłużaniu jest niby promocja, że Samsung Chat dla rodzina 29 z 69zł na 1zł.

Pytanie:

Czy ta promocja też obowiązuje przez słuchawkę BOK? czy tylko na IBOA... Pzdr.

#499435  autor: thonka
 26 sie 2011, 18:31
puma1991 pisze:Przy przedluzaniu umowy w punkcie kwota za nowy aparat (przykladowo 250 zl byla doliczana do rachunku)
pierwsze slysze... a w ostatnich 2 latach przedluzalem w punkcie 3 umowy i zawsze chocby to byl 1zl placilem na miejscu...

w przypadku kuriera rowniez za telefon placi sie jemu na miejscu.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#499442  autor: zagielek
 26 sie 2011, 18:59
Witam.
Być może mój post pomoże osobom, które znajdą się w przyszłości w podobnej sytuacji jak ja. Otóż chciałem uzyskać od SUK przypisanie oferty R40 za 45 zł do mojego konta, abym mógł podpisać umowę w sklepie T.
Jestem użytkownikiem tego telefonu, ale umowa jest na inną osobę. Mimo, że w systemie T widnieję jako osoba upoważniona do wszystkich czynności związanych z kontem to nie mógłbym podpisać aneksu przywiezionego przez kuriera .
st.konsultant pisze: Obecnie upoważnienie jest uwzględniane tylko w przypadku zawierania aneksu w Salonie lub Sklepie firmowym. Przy zamówieniu kurierem przesyłkę może odebrać tylko właściciel.

Zadzwoniłem więc dzisiaj do sklepu T, aby zapytać się o dostępność modelu SGS II. Dodałem również, że będę chciał przedłużyć umowę w punkcie.
I w tym momencie od razu powiedziałem, że interesuje mnie R40 ale w ofercie jaką daje SUK, tzn za 45 zł. Po godzinie zadzwoniła do mnie Pani z z informacją, że będę mógł podpisać aneks w sklepie na takich warunkach. Tak więc obyło się nawet bez dzwonienia do BOK-u i próby przełączenia do kogoś z SUK.

Pozdrawiam

#499604  autor: limakcki
 27 sie 2011, 14:32
Mam pytanie do Was wszystkich, bo chyba pierwszy raz się spotykam z taką sytuacją, że oferta internetowa jest lepsza od SUK. Otóż przedłużając przez internet R40 z Samsungiem Wave 533 taryfa kosztuje 49zł/mc a telefon 49zł, przedłużając z SUK taryfa kosztuje 45zł/mc telefon 149zł czyli wychodzi, że w tym przypadku oferta internetowa bije ofertę SUK? A może coś pominąłem?

#499605  autor: thonka
 27 sie 2011, 14:35
limakcki, widocznie jest promocja na ten konkretny model przez iBOA. jeszcze za czasow ery pojawialy sie cenniki z korzystniejszymi cenami w iBOA niz w ofercie, w ktorej musiales zawracac glowe konsultantowi.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#499648  autor: pivovar
 27 sie 2011, 21:01
limakcki pisze: ...przedłużając przez internet R40 z Samsungiem Wave 533 taryfa kosztuje 49zł/mc a telefon 49zł, przedłużając z SUK taryfa kosztuje 45zł/mc telefon 149zł czyli wychodzi, że w tym przypadku oferta internetowa bije ofertę SUK? A może coś pominąłem?
Przy R40 Samsung Wave 533 kosztuje 99 zł według tabelki - więc masz 50 zł różnicy a w abo 24*4 zł prawie 100 - chyba się nie opyla (czyt. nic za darmo nie dają :( ), bonusem brania via internet może być ten rabat w EuroRTV jak np musisz kupić TV lub pralkę :)

- powiedzcie dobrzy ludzie czy z SUK obniżymy cenę fona oprócz punktów jeszcze dobrym słowem np o 50 zł czy bez szans - bo gdzieś tu na forum czytałem, że ta kwota jest do przejścia. Interesuje mnie Xperia neo, ale kosztuje ona w R60 499zł - 150 (z punktów jak troche dodadzą) - i może - 50 z SUK - to by było 300 :lol: może ktoś tak miał ?

pozdrawiam - PIVOVAR ;-)

#499660  autor: jihn
 27 sie 2011, 22:22
pivovar pisze:
limakcki pisze: ...przedłużając przez internet R40 z Samsungiem Wave 533 taryfa kosztuje 49zł/mc a telefon 49zł, przedłużając z SUK taryfa kosztuje 45zł/mc telefon 149zł czyli wychodzi, że w tym przypadku oferta internetowa bije ofertę SUK? A może coś pominąłem?
Przy R40 Samsung Wave 533 kosztuje 99 zł według tabelki - więc masz 50 zł różnicy a w abo 24*4 zł prawie 100 - chyba się nie opyla (czyt. nic za darmo nie dają :( ), bonusem brania via internet może być ten rabat w EuroRTV jak np musisz kupić TV lub pralkę :)

- powiedzcie dobrzy ludzie czy z SUK obniżymy cenę fona oprócz punktów jeszcze dobrym słowem np o 50 zł czy bez szans - bo gdzieś tu na forum czytałem, że ta kwota jest do przejścia. Interesuje mnie Xperia neo, ale kosztuje ona w R60 499zł - 150 (z punktów jak troche dodadzą) - i może - 50 z SUK - to by było 300 :lol: może ktoś tak miał ?
Wydaję mi się, że nie przejdzie taki myk. Chociaż kto pyta nie błądzi. Zadzwoń i się spytaj. Tam nikt nie gryzie i nikt cię do niczego nie zmusi :). Pzdr.
Ostatnio zmieniony 27 sie 2011, 22:24 przez jihn, łącznie zmieniany 1 raz.

#499661  autor: st.konsultant
 27 sie 2011, 22:22
pivovar pisze:

Nie ma szans.

#499702  autor: limakcki
 28 sie 2011, 09:02
pivovar pisze:Przy R40 Samsung Wave 533 kosztuje 99 zł według tabelki - więc masz 50 zł różnicy a w abo 24*4 zł prawie 100 - chyba się nie opyla (czyt. nic za darmo nie dają :( ), bonusem brania via internet może być ten rabat w EuroRTV jak np musisz kupić TV lub pralkę :)
A możesz mi wysłać link do tej tabelki, bo ja w poniższej sprawdzałem i tam jest 149?
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... 110605.pdf

#499779  autor: limakcki
 28 sie 2011, 18:30
ok dziękuję, czyli jednak oferta SUK nadal najlepsza :-p

#500031  autor: kukisp
 29 sie 2011, 20:17
witam, aktualnie mam ere rodzinna 40 umowa konczy mi sie notabene 5 grudnia ale na stronie juz moge przedluzuyc umowe z nimi? tzn ze umowa zostanie podpisana na nowe 24 miesiace czy 24 + te miesiace do 5 grudnia?
Chce zamowic sobie Samsung Galaxy S2 za 1399zł + znizka 100zł za 3.5 tys punktow, czy trzeba jakos specjalnie dzwonic zeby zapytac czy jest ten samsung u nich na magazynie czy nie?

Mam tez pytanie bo w 1 poscie napisane jest ze umowy do 50 zł mozna przedluzac dopiero 2 miesiace przed koncem czyli wychodzi ze w pazdzierniku? Przez internet tak samo to dziala? czy tylko w salonach?

Drugim pytaniem jest czy punkty ery premii bede mogl wykorzystac w salonie jako znizke czy tylko przez internet ?

Oraz 3 pytanie bo mnie meczy co to jest SUK? o ktorym wszyscy tu pisza

Przepraszam ale nie wiem , z gory dziekuje za odpowiedzi i nie rzucaniem miesa w moja strone ^^

pozdrawiam

#500064  autor: Boltzmann
 29 sie 2011, 22:03
Umowa jest liczona od końca aktualnej + 24 miesiące.
Galaxy S II w tej chwili jest na magazynach.
Rozszyfrowując skrót SUK - Sekcja Utrzymania Klienta

#500112  autor: i-ceum
 30 sie 2011, 01:35
A jak wygląda w temacie przedłużenia w taryfach Pakiet dla Biznesu, dalej 40% rabatu na środkowe taryfy?
Co można dostać dodatkowo i za ile? Szczególnie interesuje mnie cena za internet i 10 numerów za grosz lub coś w tym rodzaju.

#500240  autor: puma1991
 30 sie 2011, 17:43
witajcie, 26 sierpnia (w piatek ok godz 9 rano) przedluzylam umowe przez IBOA zamawiajac telefon cena 249 zł i do dzis oczekuje na kuriera... dziwi mnie to wlasciwie tylko ze wzgledu na godzine (17:42) bo kurier dzis juz raczej nie przyjdzie. Zastanawiam sie co jest powodem. Czy wy rowniez mieliscie kiedys problemy z wyslaniem paczki przez t-mobile? Gdy wczoraj zalogowalam sie do IBOA na pierwszej stronie przywitala mnie wiadomosc "Wysyłka przekazana do firmy kurierskiej.
Oczekiwanie na numer listu przewozowego. Sprawdź w iBOA numer listu przewozowego już dziś między godziną 17:00 a 19:00" niestety numeru nie otrzymalam wczoraj a dzis wciaz widnieje ta sama wiadomosc, napisalam do nich maila z pytaniem jednak pewnie troche to potrwa. Jak wygladaja Wasze doswiadczenia z kurierem od t-mobile? Pierwszy raz z niego korzystam i szczerze mowiac troche zaluje ze nie moge odebrac telefonu w salonie...

#500243  autor: Wiola_K
 30 sie 2011, 17:46
Myślę, ze do 19 kurier Cię odwiedzi. Czasem się zdarza, że przychodzą wieczorem. Zresztą jak pisze, ze ma być to pewnie będzie.

#500246  autor: jihn
 30 sie 2011, 17:49
Zamówiłeś 26 sierpnia to jest piątek. Tam nikt nie czeka w blokach startowych, żeby ci paczkę wysłać. W weekend nie wysyłają... . W poniedziałek zapewne przygotowali ci paczkę do wysyłki i/lub ewentualnie dali kurierowi. W zalezności gdzie mieszkasz miasto/wioska dostarczenie przez kuriera zajmnie 1-3 dni robocze!. Więc bym się tak nie spinał na twoim miejscu i cierpliwie czekał. Pzdr.
  • Strona 104 z 217
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 217
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104