Witam.
Być może mój post pomoże osobom, które znajdą się w przyszłości w podobnej sytuacji jak ja. Otóż chciałem uzyskać od SUK przypisanie oferty R40 za 45 zł do mojego konta, abym mógł podpisać umowę w sklepie T.
Jestem użytkownikiem tego telefonu, ale umowa jest na inną osobę. Mimo, że w systemie T widnieję jako osoba upoważniona do wszystkich czynności związanych z kontem to nie mógłbym podpisać aneksu przywiezionego przez kuriera .
st.konsultant pisze:
Obecnie upoważnienie jest uwzględniane tylko w przypadku zawierania aneksu w Salonie lub Sklepie firmowym. Przy zamówieniu kurierem przesyłkę może odebrać tylko właściciel.
Zadzwoniłem więc dzisiaj do sklepu T, aby zapytać się o dostępność modelu SGS II. Dodałem również, że będę chciał przedłużyć umowę w punkcie.
I w tym momencie od razu powiedziałem, że interesuje mnie R40 ale w ofercie jaką daje SUK, tzn za 45 zł. Po godzinie zadzwoniła do mnie Pani z z informacją, że będę mógł podpisać aneks w sklepie na takich warunkach. Tak więc obyło się nawet bez dzwonienia do BOK-u i próby przełączenia do kogoś z SUK.
Pozdrawiam