mkowalski pisze:
U mnie "zdobywanie" numerów też odbyło się wieloma adresami mailowymi. Jak dokładnie przeprowadzałeś rejestrację? Wysyłałeś wszystkie karty rejestracyjne jednocześnie, czy może kolejną dopiero po rejestracji poprzedniej?
ja rejestrowałem wszystkie naraz, ale każdą na osobnym formularzu, wysłąłem wszystko w jednym liście poleconym, ale nie przenosiłem wszystkich numerów naraz tylko stopniowo, 1 został tam dla testów
[ Dodano: 2011-08-25, 13:21 ]
kwistas pisze:Dobrze jest, to chyba najlepsza alternatywa dla Play w odbieraniu połączeń do tego dochodzi zasięg Plusa, naprawdę nie jest źle.
Problemem tej sieci jest, brak samoobsługi przez internet, bilingów no i BRAK MMSów (można sobie poradzić przez e-mail, ale to nie to).
Mimo, że mam dużo pakietu z Opery Mini nie mogę korzystać, tylko muszę korzystać z przeglądarki telefonu.
Billingi FreeM i Carrefour Mova można znaleźć na międzynarodowej stronie Mova, kiedy ktoś tu na forum podał link
jakieś pół roku temu tam zajrzałem i dało się zalogować
minus: billing po angielsku, ale dokładny
na stronie był również licznik ile minut klienci Mova już wydzwonili w różnych krajach oraz reklamy z każdego kraju operatora
jak ktoś znajdzie link to proszę o skopiowanie go tutaj