Vergillek pisze:telefon glownie mi potrzebny do gierek(2d) , użytecznych aplikacji , muzy i aparatu ( same zdjecia) no i czasami zeby wbic na FB..
Bez problemu wszystko chodzi. Ja ostatnio grałem np. w Kapitana Amerykę w 3D, tak samo w H.A.W.X. Albo gierka Stair Dismount, która muliła na Desire tutaj chodzi bardzo dobrze.
Vergillek pisze:- czy mozesz mi powiedziec jak spawuje sie dotyk ??? mozna go porownac z iphonowym ??
Jak na razie to ani razu na niego nie "spawałem"

, a chodzi bardzo dobrze. Ciężko porównać do iP, bo musiałbym mieć oba telefony w ręce. Ale reaguje bardzo delikatnie i jest ok. 4 przyciski dotykowe poc ekranem też bardzo dobrze i estetycznie chodzą.
Vergillek pisze: no i czy nie sprawia wrazenia plastikowego lub zabawkowego ??
Absolutnie nie. Cały przód jest pokryty Gorilla Glass, wokół ekranu jest czarna, aluminiowa obwódka. Tył obudowy jest z matowego plastiku. Wygląda i trzyma się podobnie jak gumowane obudowy HTC.
Aha i LG robi bardzo dobre zdjęcia, mile jestem zaskoczony. Mimo LEDowego flasza całkiem dobrze wychodzą też w środku nocy. Są wyraźne, ostre, a lampa nie prześwietla.
Vergillek pisze:czy mozemy spodziewac sie andka 2.4 na P970 ( bo jestem zielony w tych sprawach)
Na razie czekamy na 2.3

Nokia 6310i-Nokia 3310-SE T230i-Nokia 3510i-Siemens C65-Siemens S65-SE K510i-SE C702-Nokia N81-Nokia N82-Nokia 5530XM-SE XPeria X10-Samsung GT-S8500-HTC Desire-LG Black-SGS 2-Lumia 800-Motorola Atrix