słoneczny pisze:Chyba czepiasz się na siłę czegoś czego nie ma.
Raczej nie.
słoneczny pisze:Odniosłem się do pierwszego postu a nie do wszystkich.
Słuchaj, przecież napisałeś
słoneczny pisze:Pierwsze słyszę o jakichś pogłosach i to tylko z play na stacje. Radzę sprawdzić sobie telefony a później dopiero obrażać się na sieć. Równie dobrze telefon stacjonarny to może być jakieś chińskie dziadostwo bez homologacji i przez to całe zamieszanie.
W którym miejscu zaznaczyłeś, że odnosisz się tylko do pierwszego postu? Przecież pierwszy post w tym temacie, nie porusza problemu pogłosów, a niewyraźnego słyszenia rozmówcy. Natomiast poruszają je posty następne (w tym i mój). A więc tym samym odnosisz się też do mojej wypowiedzi.
słoneczny pisze:Tak, nie zgadzam się z założeniami w pierwszym poście bo mnie one nie dotyczą. Co w tym dziwnego? Każdy pisze o takich doświadczeniach jakie ma.
Ano to w tym dziwnego, że to, że coś nie dotyczy Ciebie, nie jest równoznaczne z tym, że w ogóle nie może wystąpić. Jak więc można nie zgadzać się z czymś, tylko na podstawie "nie występowania takiego problemu u mnie"?
słoneczny pisze:Nie upieram się przy niczym ani operatora własną piersią nie będę bronił.
Problemy, nie zaprzeczam że były z play różne. Ale dla mnie to margines, ułamek procenta wszystkich moich rozmów.
Dalej przyznajesz jednak, że jakieś problemy mogą występować. Czemu zatem nie chcesz przyjąć, że akurat te z echem, też u kogoś mogą wystąpić pomimo, że u Ciebie nie występują?
A częstotliwość występowania i ich ewentualna uciążliwość dla konkretnego użytkownika to już kolejna - inna kwestia.
Sam przecież zaznaczyłem, że problem z echem, który wystąpił u mnie, nie był dla mnie aż tak bardzo uciążliwy i wyjaśniłem dlaczego.
Tym samym nie chcąc dalej robić OT, robię EOT.