Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Na starterze otrzymanym do testów dostajemy 1 zł na koncie głównym, 4 zł na koncie promocyjnym i 1 GB na transmisję danych. Nic więcej. Jeśli chcemy Stan Darmowy, trzeba go normalnie kupić.axe pisze:Mam smartfona ale jak dzwonie po sieci Play to zjada mi z konta a Wy piszecie mi ze sa tu w taryfie Nieograniczone Rozmowy w Play....???
Tak, transmisja danych cały czas działa, a system automatycznie pobiera dane co jakiś czas. Domyślnie transmisja danych w roamingu jest zablokowana, więc nie będzie żadnych niespodzianek.axe pisze:Czy ta opcja zawsze w android dziala w tle i pobiera dane?? A jakby ktos tak wyjechal poza kraj Roaming byloby ciekawie
Sprawdź kodem *107# i sprawdź jaką dostaniesz odpowiedź.axe pisze:Mam smartfona ale jak dzwonie po sieci Play to zjada mi z konta a Wy piszecie mi ze sa tu w taryfie Nieograniczone Rozmowy w Play....???
Podpowie mi ktos jak to wlaczyc....???
Ja mam jeszczse 1 pytanie jak mozna np wylaczyc ekran na ktorym jest info i ikonka pogody....
Czy ta opcja zawsze w android dziala w tle i pobiera dane?? A jakby ktos tak wyjechal poza kraj Roaming byloby ciekawie
Oraz sprawdzcie czy dziala u Was samouczek?
Informacje o telefonie ___ Samouczek i kaze kliknac ____Rozpocznij gdy klikam wraca z powrotem mi do Informacji....
Dokładnie. Sprawdziłem, też tak mam.mungo pisze:divhashmorex, pod kodem *107# mam informacje, ze promocyjne minuty do Play są do 2011-09-19 23:59:59, a mimo wszystko płace za połączenia do Play.
Nie, nie da. W ofercie nie ma darmowych rozmów do Play, tylko i wyłącznie 5zł na starterze + 1GB Internetu.Stentor pisze:Dokładnie. Sprawdziłem, też tak mam.mungo pisze:divhashmorex, pod kodem *107# mam informacje, ze promocyjne minuty do Play są do 2011-09-19 23:59:59, a mimo wszystko płace za połączenia do Play.
Czy doładowanie np piątka da nam darmowe do Play na 5 dni? Sprawdzał ktoś?
Lepiej bym tego nie ujął, podpisuje się obiema "ręcyma"MK_ pisze:Z mojej strony to nie Huawei powoduje niechęć do Androida. Po prostu system nie daje mi żadnych wymiernych korzyści w porównaniu do zwykłego telefonu np mojego poczciwego K660i. Poczytam wiadomości na obu. Sprawdzę pocztę na obu. Tylko nie muszę się męczyć z pisaniem na dotykowym ekranie, z tym, że na słońcu nic nie widać, z tym że system uszczęśliwia mnie na siłę co chwilę łącząc się z internetem i GPS i bateria trzymająca 1 dzień. To nie dla mnie po prostu. I nieważne czy będzie to tandetny Huawei czy jakiś HTC za 2000zł. A tak jak do mnie pewnie nie trafia zastosowaniami do 70% użytkowników ale biorą bo taka moda teraz i większość oferty operatorów to smartfony.
Mam to samo... pewnie jakiś bug...mungo pisze:divhashmorex, pod kodem *107# mam informacje, ze promocyjne minuty do Play są do 2011-09-19 23:59:59, a mimo wszystko płace za połączenia do Play.
Dotyczy to wszystkich numerów Play czy tylko kart, które dostaliście do testowania telefonów?divhashmorex pisze:Upewnijcie się, że na pewno dzwonicie do play i złóżcie reklamacje. U mnie wszystko działa prawidłowo.
[ Dodano: 2011-08-21, 14:53 ]
Za wcześnie sie pochwaliłem. Rozliczało dobrze, ale juz mi kase pobiera
Nikt sobie nic nie wymyślił. Na BlogPlay.eu mieli przed testerami zestaw i miał włączony stan darmowy. A to że Play stwierdził że jednak nie ma tak dobrze, to nie ich winazastanawiam sie kto to wymyslil sobie bez wczesniejszego sprawdzenia ze niby na numerze ktory dostaje sie do tel. mozna dzwonic przez miesiac za free po sieci?