Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Sieć
P4
Dzięki dobrze wiedzieć, aczkolwiek gustuje w lowendach, prostych telefonach do dzwonienia i smsowania. 1 GB na start mnie nie bawi teraz, zważywszy że w POnk mam załączony Nocny Transfer i 15 % zasięgu 4G Play. Telefon miałem w ręku od kolegi nic specjalnego, trochę mulił, więcej bajerów w nim niż pozytku z niego, nie mówiąc o słabym łapaniu zasięgu w tym modelu.Karlos20 pisze:Testowanie smartfona jest dobrowolne - żadne nieprzyjemności Tobie nie grożą, jeśli nie odbierzesz telefonu, najwyżej stracisz okazję na zapoznaniem się z systemem Android, nie dostaniesz SIMki Fresh z 1 GB i szeregu innych bonusów na start.
Pewnie będzie ważny do końca kwietnia 2014 (termin, w którym trzeba go odpalić).alkonauta pisze:A jak wyglada sprawa z dorzucanym starterem? Jaka jest jego data waznosci?
Wszystkie środki uzyskane po aktywacji startera są ważne 30 dni, czyli również po testach. Karta SIM jest naszą własnością w 100%.alkonauta pisze: Jaka jest data waznosci pakietu 1GB. Nie ukrywam ze nie chcial bym musiec go aktywowac przy odbiorze telefonu. Jesli bedzie miesiac waznosci na dane i nieograniczone rozmowy od uruchomienia karty to byloby git! Zostawilbym karte na jakis wyjazd.
~100zł to jest znacząca różnica?!Patryk83żółwik pisze:Poniżej wklejam cennik tego smartfona HUAWEI U8500 zarówno dla klientów którzy nie brali udziału w programie jak i dla klientów którzy wzięli go na testy i muszę przyznać że jest znaczna różnica w cenie:
No i to jest ciekawe. Cennik telefonów ofert na kartę w Play: w nim testowany smartfon kosztuje 549 zł, dla potwierdzenia link -> http://www.play.pl/resources/pdf/cennik ... _Karte.pdfMK_ pisze:A w regulaminie piszą że wartość smartfona to 400zł
Regulamin raczej jest wiadomy, ale nie jest mowa o nielegalnym zatrzymaniu przez nas telefonu z grożącą karą, tylko jest wiele rozbieżności, za ile można tego smartfona zatrzymać dla siebie na zawsze (czy to w abo, mix albo bez żadnych cyrografów).kacperkadra pisze:Czytajcie regulaminy!! Napisane jest, że kara umowna za U8500 to 400 zł. Niżej jest napisane, że użyczający może dochodzić odszkodowania przekraczającej wysokość kary!
To ty czytaj co ludzie piszą, nikt nic nie pisał o karze umownej. Pisałem że w umowie użyczenia jest napisane że wartość smartfona to 400zł. Swoją drogą nie wiem kto by chciał to zatrzymać. Za kilka dni maznę jakiś opis jak korzystanie z takiego wynalazku wygląda oczami człowieka który latami korzystał z Sony Ericssonów i Nokii bez systemu. Powiem tylko że wygląda to tragicznieCzytajcie regulaminy!! Napisane jest, że kara umowna za U8500 to 400 zł.
co do samej obsługi tego smartfona to całkowicie się zgadzam, LG GT540 (z andkiem 1.6)to przy tym rakieta!MK_ pisze:To ty czytaj co ludzie piszą, nikt nic nie pisał o karze umownej. Pisałem że w umowie użyczenia jest napisane że wartość smartfona to 400zł. Swoją drogą nie wiem kto by chciał to zatrzymać. Za kilka dni maznę jakiś opis jak korzystanie z takiego wynalazku wygląda oczami człowieka który latami korzystał z Sony Ericssonów i Nokii bez systemu. Powiem tylko że wygląda to tragicznie
Wydaje mi się więc, że skoro Play określa wartość tego smartfona na 400zł to taka powinna być jego cena, jeżeli chce się go zatrzymać bez zobowiązywania się umową. Tym bardziej, że ploty głoszą że to jakieś poserwisowe odrzuty z CCSu są. (ale na wszystkie świętości, kto wiązałby się 2-letnią umową dla czegoś takiegoUżyczający użycza Biorącemu w używanie smartfona (1 sztuka) marki HUAWEI IDEOS U8500 o wartości 400zł, na okres 14 dni od daty zawarcia niniejszej umowy.
Numer jest losowo wybierany w ramach odbierania zestawu do testów.knopers pisze:A ja mam pytanie dotyczące tego numeru, który się dostaje. Można go sobie wybrać z jakiejś puli czy jak to jest?