Welcome to the world of play...
Standardowo nic nie rozwiązane.
zgłoszenie 33541802
tym razem odpowiedź listowna
"dziękuje za zgloszenie przeslane.....3 sierpnia 2011 roku (od 13 lipca nie mogę sie o to doprosić....)
odpowiedź wyślę lisownie w momencie rozwiązania zgloszenia. Zapewniam, ze doloze wszelkich staran aby rozpatrzyc poruszone kwestie w najkrotszym terminie."
Jezuuuuuu ja chce fakturę do telefonu której NIE CHCECIE MI WYDAĆ OD 13 lipca. Dlatego żeby wystawić dowód zakupu potrzeba wszelkich starań? Nawet pani gienia z lidla po podstawówce w ciągu 3 sekund wystawia paragony faktury.
Proszę bardzo w piątek albo po weekendzie idę do skarbówki JAK MI RADZIŁ PRACOWNIK PLAY Z WARSZAWY ;]
kolejne zgloszenie 34205533
nie dochodzą sms pod JEDEN numer abonamentowy play od 16 sierpnia. Również play nie widzi problemu. Wszystko sprawne ....
Telefon ten sam nagle przestaly dochodzic. Sms wisi jako niewyslany a pod inne numery bez problemu.
Napisze prosciej są 2 telefony oba w play A i B. nagle przestaly dochodzic sms z A do B a wszelkie inne konfiguracje dzialaja czyli z A do Z, A do G. Telefon otrzymuje sms oraz mms z numerow innych niz A bezproblemu.
Niech się p4 cieczy, że w wawie mi się tak podobało, że nie miałem czasu iść do lochu na taśmowej.
teraz hujawejkiem sie zajmują zamiast stałymi klientami.
i najlepsze na koniec. Zapytała się mnie osoba czy podpisać umowę z play na najwyższe ABO a ja pięknie odradziłem niach niach niach
zaczeliscie taśmowcy kariere na marketingu szeptanym i na nim zakończycie

kocham play bezgraniczną patologiczną miłością bez wzajemności...