- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Też odebrałem, mam natomiast problem z aplikacją TestujSmartfona. Ściągnięte, zainstalowane ale po kliknięciu ekran tylko mrugnie i....to wszystko. Nic się nie uruchamia...Ogólnie jakość wykonania nie jest zła, telefon nowy, zaplombowany. Przy pierwszym uruchomieniu myślał tak długo, że aż zacząłem się zastanawiać czy nie dostałem sztuki z uszkodzonym ekranem. Android niestety powolny, napisać coś na tym to też sztuka. Ogólnie telefon nie jest zły ale przezwyczajenia z iPhone robią swoje;)
Na umowie użyczenia jest napisane, że trzeba go zwrócić w ciągu 14 dni. Też dziś odebrałem telefon. Wszystko trwało 20 minut. Zero kolejekhettman pisze:Co ciekawe nie ma okreslonej dokladnej daty zwrotu(no ale moze przyjdzie na majla)

Czas zacząć rozpracowywać Androida

...::: Made for loneliness :::...
u mnie to samoAnimatter pisze:Ściągnięte, zainstalowane ale po kliknięciu ekran tylko mrugnie i....to wszystko.
Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl
nie instaluję ich programu, niech mnie nie monitorują
.
Pierwsze włączenie telefonu trwało bardzo długo.
Wsumnie jestem zadowolony bo w wtorek dałem Nokie N8 do serwisu i nie jestem bez telefonu
Jestem ciekaw czy ładowarka samochodowa Noki będzie ładować Huweja
wejście pasuje 

Pierwsze włączenie telefonu trwało bardzo długo.
Wsumnie jestem zadowolony bo w wtorek dałem Nokie N8 do serwisu i nie jestem bez telefonu

Nokia 3310 ->3410 ->3510i -> Siemens C75 -> SE K750i ->K550i -> Nokia 3110c -> E51 i 1600 i 6030 -> 6650 t-mobile -> SE C702 -> Toshiba G810-> Nokia E63 4Gb&(Nokia 6220c 1Gb->5530-> N8)-> Nokia E63-> Samsung Galaxy SII
Aplikacja działa w tle.Animatter pisze: Ściągnięte, zainstalowane ale po kliknięciu ekran tylko mrugnie i....to wszystko.
U mnie to samo.Przy pierwszym uruchomieniu myślał tak długo, że aż zacząłem się zastanawiać czy nie dostałem sztuki z uszkodzonym ekranem.
QWERTY jest po prostu boska, każdy "klawisz" ma szerokość około dwóch nanometrów. Nigdy bym się na coś takiego nie zdecydował...Android niestety powolny, napisać coś na tym to też sztuka.
No i ostatnia rzecz - nie wiem po cholerę toto wskakuje co chwile na HSDPA skoro jest podłączone pod domowe WiFi. Absurd.
Lubię to! 50zł na 5 miesięcy - 113min&200MB na miesiąc
Tak, dokładnie.Matyk pisze:Mam małe pytanie, a mianowicie...
na stronie testujsmartfona.pl miałem sztywną datę obioru tel. 23.08 a teraz jest przedział między 22-25.08
Czyli mam rozumieć że teraz mogę odebrać telefon w tych dniach od poniedziałku do czwartku włącznie ?
Błąd technicznySzanowna Pani, Szanowny Panie:
Z wielkim żalem musimy Państwa poinformować, iż z powodu błędu technicznego w naszym systemie, odbiór telefonu w Programie „Testuj Smartfona”, do którego się Państwo zgłosili, musi zostać opóźniony.
Bardzo prosimy o cierpliwość i poczekanie na kontakt z naszej strony, który nastąpi zaraz po weekendzie. Wtedy poinformujemy Państwa o nowym miejscu i dacie odbioru telefonu. Jednocześnie będziemy się starać, aby były to okoliczności jak najbardziej dogodne dla Państwa.
Jeszcze raz, bardzo przepraszamy.
Pozdrawiamy,
Zespół Play.
www.testujsmartfona.pl

ja tez juz odebralem. zapytalem sprzedawczynie o oferte gdybym chcial po tescie zatrzymac telefon, powiedziala, ze oni sami jeszcze jej nie znaja, ale bedzie korzystniejsza niz standartowa oferta. na dobra sprawe powinna byc znana juz jutro, bo pierwsze zwroty wlasnie jutro moga sie zaczac 

O, cześć Spamer!Spamer ;) pisze:Mam takie pytanie, czy jak się w ogóle nie zgłoszę po odbiór Smartfona (termin mam 22 Sierpnia) to mam spokuj, czy będę według P4 nielojanym Klientem?

Zostaniesz przesunięty na koniec kolejki i będziesz musiał wybrać kolejny termin odbioru sprzętu do testów.
Testowanie smartfona jest dobrowolne - żadne nieprzyjemności Tobie nie grożą, jeśli nie odbierzesz telefonu, najwyżej stracisz okazję na zapoznaniem się z systemem Android, nie dostaniesz SIMki Fresh z 1 GB i szeregu innych bonusów na start.

A ja jestem rozczarowany brakiem Stanu Darmowego.
Dali gołą taryfe play fresh, a na niej 4 zł w pakiecie złotówek i
1 zł na koncie głównym oraz Nieograniczone Rozmowy w Play i pakiet danych.
No, ale lepszy rydz jak nic.
Dali gołą taryfe play fresh, a na niej 4 zł w pakiecie złotówek i
1 zł na koncie głównym oraz Nieograniczone Rozmowy w Play i pakiet danych.
No, ale lepszy rydz jak nic.
Nie ma Stanu Darmowego we Fresh'u. Namiastka tego jest w usłudze NRwP oraz w profilu All Inclusive Rozmowy w Play.divhashmorex pisze:A ja jestem rozczarowany brakiem Stanu Darmowego.
Mogliby do tego dorzucić i SMSy darmowe w Play, ale to i tak dobry bonus - o NRwP nie informowali, że dadzą dla testerów, więc do niezła niespodzianka.divhashmorex pisze: Nieograniczone Rozmowy w Play
[ Dodano: 2011-08-20, 10:22 ]
A możesz sprawdzić, jaki numerek ma ta taryfa kodem *111*49*1# ?divhashmorex pisze:Dali gołą taryfe play fresh

A jak wyglada sprawa z dorzucanym starterem? Jaka jest jego data waznosci? Jaka jest data waznosci pakietu 1GB. Nie ukrywam ze nie chcial bym musiec go aktywowac przy odbiorze telefonu. Jesli bedzie miesiac waznosci na dane i nieograniczone rozmowy od uruchomienia karty to byloby git! Zostawilbym karte na jakis wyjazd.
Poniżej wklejam cennik tego smartfona HUAWEI U8500 zarówno dla klientów którzy nie brali udziału w programie jak i dla klientów którzy wzięli go na testy i muszę przyznać że jest znaczna różnica w cenie:
ABONAMENT:
http://www.play.pl/resources/pdf/cennik ... owy_II.pdf
MIXTURA:
http://www.play.pl/resources/pdf/cennik ... IXtura.pdf
TELEFON ZNAJDUJE SIĘ U DOŁU NA PIERWSZEJ STRONIE CENNIKA "MIXTURA" A DLA "ABONAMENTU" W ŚRODKU PIERWSZEJ STRONY CENNIKA.
ABONAMENT:
http://www.play.pl/resources/pdf/cennik ... owy_II.pdf
MIXTURA:
http://www.play.pl/resources/pdf/cennik ... IXtura.pdf
TELEFON ZNAJDUJE SIĘ U DOŁU NA PIERWSZEJ STRONIE CENNIKA "MIXTURA" A DLA "ABONAMENTU" W ŚRODKU PIERWSZEJ STRONY CENNIKA.