Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
W przypadku Poczty Głosowej można przecież ustawić własne nagranie.auvi pisze:Włączyłem przekazywanie i sprawdziłem w praktyce - nie bardzo mi to odpowiada. Sieć mówi do dzwoniącego "Nagraj wiadomość" a ja chciałbym ustawić własną wiadomość.
Pewnie automatycznie, wraz z aktywacją Poczty Głosowej, na Twoim koncie uruchomiono Ci funkcję Poczta głosowa liteauvi pisze:Włączyłem też Pocztę Głosową na Play 24 i efekt tego jest taki, że mnie spamują mmsyWolę standardowe powiadomienia sms, że ktoś dzwonił, gdy byłem niedostępny (nie zawsze to działa).
Lekka i mulitmedialna poczta głosowa za 0zł. Każda wiadomość przychodzi jako MMS.
Taką funkcję spełni najlepiej właśnie Poczta Głosowa. Możesz przecież nagrać stosowną wiadomość, informującą dzwoniących na Twój numer. Nikt nikogo nie zmusza do pozostawiania wiadomości na skrzynce. Zaraz pod odsłuchaniu wiadomości, nagranej przez Ciebie, mogą się przecież rozłączyć.auvi pisze:A najbardziej zależy mi na tym, by przekazać dzwoniącemu wiadomość moim nagranym głosem, że jeśli nie odbieram lub jestem poza zasięgiem to oddzwonię później.
Nie chcę poczty głosowej bo nic mi ona nie da, tylko wprowadzi więcej zamieszania z odsłuchiwaniem wiadomości.