Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
A nie, nie każdy. U mnie wszystko było zgodnie z planem - po podaniu kodu pocztowego miałem dostępne wszystkie salony w moim mieście. Osobiście podejrzewam, że opisane tutaj problemy mają tylko osoby z małych wsi/miasteczek.Karlos20 pisze: Pewnie każdy tak miał, że po podaniu właściwego dla zamieszkania kodu, pojawiały się odległe salony.
No nie, bo mieszkam w miescie wojewódzkim i miałem tylko do wyboru kilka salonów, chyba z 5, które są umieszczone w różnych miejsach miasta - ale wszystkie to salony w galeriach handlowych (jeden w Tesco, do którego właśnie się przypisałem). Termin mam na 23 sierpnia. Maila z potwierdzeniem z pozytywnym wynikiem windykacyjnym dostałem drugiego dnia z rana, a zapisywałem się samym wieczorkiem, bo dopiero wtedy pocztę sprawdziłem. Tak więc jest ok.mkowalski pisze:Karlos20 napisał/a:
Pewnie każdy tak miał, że po podaniu właściwego dla zamieszkania kodu, pojawiały się odległe salony.
A nie, nie każdy. U mnie wszystko było zgodnie z planem - po podaniu kodu pocztowego miałem dostępne wszystkie salony w moim mieście. Osobiście podejrzewam, że opisane tutaj problemy mają tylko osoby z małych wsi/miasteczek.
Oj chyba tak... Chociaż niektórzy woleliby już go kupić za gotówkę i nie martwić się żadną umową. Poza tym widziałem tego Huawei'a na Allegro za nieco ponad 500 zł, albo i troszkę taniej - więc "zatrzymanie sobie" tego smartfona pod presją zapłaty 400 zł kary po 14 dniach testów i jego zdalne, możliwe zablokowanie, może zmotywować do jego zakupu w necie, jeśli się ten fon spodoba...kowcio pisze: Ale jak to wygląda,jak ktoś zdecyduje się np. na zakup tego smartfona w mixie All Inclusive 39 zł 30x, a ktoś nie jest studentem ani nie ma pracy? To i tak mu nie sprzedadzą chyba tak więc będą zwroty, oj będą
A w czym jest lepszy Galaxy Mini, bo takiego posiadam i chyba nie widzę niczego lepszego w tym telefonie, może minimalnie procesor? No i pomijam tu producenta, bo to kwestia chyba oczywista, że Koreańczycy mają większe doświadczenie w robieniu telefonów.skunks pisze:Za 400-500 zł. lepszy jest o niebo Xperia x8 czy Galaxy mini
Kaucja w Play? No ba, Kowcio. We wszystkich sieciach jest ona możliwa. To broń przed tymi, którzy u operatora są "mało wiarygodni"kowcio pisze:W ogóle w Play jest coś takiego jak kaucja? Tak z ciekawości pytam
No ja właśnie też i spytałem się o to w tym kontekście.Karlos20 pisze:kowcio napisał/a:
W ogóle w Play jest coś takiego jak kaucja? Tak z ciekawości pytam
Kaucja w Play? No ba, Kowcio. We wszystkich sieciach jest ona możliwa. To broń przed tymi, którzy u operatora są "mało wiarygodni"Tyle, że ja się z tym w tej sieci fioletowej nie spotkałem.
Mini ma też więcej ramu i jest średnio o 80 zł tańszy. Mini można z tego zo pamiętam także zaktualizować do Gingerbreadakowcio pisze:A w czym jest lepszy Galaxy Mini, bo takiego posiadam i chyba nie widzę niczego lepszego w tym telefonie, może minimalnie procesor? No i pomijam tu producenta, bo to kwestia chyba oczywista, że Koreańczycy mają większe doświadczenie w robieniu telefonów.skunks pisze:Za 400-500 zł. lepszy jest o niebo Xperia x8 czy Galaxy mini
No i dużo, dużo gorszy wyświetlacz... No to się zgadza, będzie Pierniczek dla Mini, ale kiedy? nie wiadomo..skunks pisze:kowcio napisał/a:
skunks napisał/a:
Za 400-500 zł. lepszy jest o niebo Xperia x8 czy Galaxy mini
A w czym jest lepszy Galaxy Mini, bo takiego posiadam i chyba nie widzę niczego lepszego w tym telefonie, może minimalnie procesor? No i pomijam tu producenta, bo to kwestia chyba oczywista, że Koreańczycy mają większe doświadczenie w robieniu telefonów.
Mini ma też więcej ramu i jest średnio o 80 zł tańszy. Mini można z tego zo pamiętam także zaktualizować do Gingerbreada
Pisałem w piątekWitam,
proszę wstrzymać się jeszcze z wyborem lokalizacji. Dzisiaj pojawi się nowa funkcjonalność w postaci samodzielnego wyboru miejsca. Proszę pamiętać, że nie można zmienić raz wybranego miejsca odbioru.
Pozdrawiam,
Magda
Zespół Play
Witaj,
Ten mail to tylko przypomnienie, iż zostało już tylko 7 dni do dnia, kiedy będziesz mógł / mogła wypożyczyć smartfona w wybranym przez Ciebie salonie. Dla przypomnienia, wybrany przez Ciebie Punkt Sprzedaży to *****************
Za kilka dni odezwiemy się do Ciebie, by powiedzieć Ci o formalnościach, które będzie trzeba wypełnić w Punkcie Sprzedaży oraz o tym, co należy dalej zrobić z testowanym smarfonem. Sprawdzaj więc skrzynkę, by otrzymać od nas finalne instrukcje.
Pozdrawiamy,
Zespół Play
www.play.pl
Mam tak samo.divhashmorex pisze:BTW, na testujsmartfona mam 0 pt i info:
Twoja Pozycja w rankingu: 7
Do następnej pozycji brakuje Ci: 132
Też się zastanawiam.divhashmorex pisze:Czyżby ktoś już zabawił się w "czary mary" i zdobył 132 punkty?