• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 8 z 32
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 32

#496420  autor: mkowalski
 13 sie 2011, 21:52
Karlos20 pisze: Pewnie każdy tak miał, że po podaniu właściwego dla zamieszkania kodu, pojawiały się odległe salony.
A nie, nie każdy. U mnie wszystko było zgodnie z planem - po podaniu kodu pocztowego miałem dostępne wszystkie salony w moim mieście. Osobiście podejrzewam, że opisane tutaj problemy mają tylko osoby z małych wsi/miasteczek.

#496445  autor: skunks
 13 sie 2011, 23:10
^^ U mnie są takie problemy, ale w końcu Szczecin to wioska z tramwajami i dla tego po telefon musiałbym jechać do Trzebiatów city albo Gryfic czy Stargardu.

#496447  autor: kowcio
 13 sie 2011, 23:15
mkowalski pisze:Karlos20 napisał/a:
Pewnie każdy tak miał, że po podaniu właściwego dla zamieszkania kodu, pojawiały się odległe salony.

A nie, nie każdy. U mnie wszystko było zgodnie z planem - po podaniu kodu pocztowego miałem dostępne wszystkie salony w moim mieście. Osobiście podejrzewam, że opisane tutaj problemy mają tylko osoby z małych wsi/miasteczek.
No nie, bo mieszkam w miescie wojewódzkim i miałem tylko do wyboru kilka salonów, chyba z 5, które są umieszczone w różnych miejsach miasta - ale wszystkie to salony w galeriach handlowych (jeden w Tesco, do którego właśnie się przypisałem). Termin mam na 23 sierpnia. Maila z potwierdzeniem z pozytywnym wynikiem windykacyjnym dostałem drugiego dnia z rana, a zapisywałem się samym wieczorkiem, bo dopiero wtedy pocztę sprawdziłem. Tak więc jest ok.
I muszę przyznać, że nie we wszystkich salonach był dostępny termin 19-25, tylko w niektórych już 26- chyba 02 września, nie wiem czego tak ;-) Zobaczymy, co to są za te HujaStwory.
Tak w ogóle oferta fajna. Skierowana dla osób głównie młodych. Ale jak to wygląda,jak ktoś zdecyduje się np. na zakup tego smartfona w mixie All Inclusive 39 zł 30x, a ktoś nie jest studentem ani nie ma pracy? To i tak mu nie sprzedadzą chyba :mrgreen: tak więc będą zwroty, oj będą :D

#496455  autor: MK_
 13 sie 2011, 23:26
IMO jak 10% testerów podpisze umowę to będzie max.

Lubię to! 50zł na 5 miesięcy - 113min&200MB na miesiąc

#496456  autor: KC-KARLOS
 13 sie 2011, 23:29
kowcio pisze: Ale jak to wygląda,jak ktoś zdecyduje się np. na zakup tego smartfona w mixie All Inclusive 39 zł 30x, a ktoś nie jest studentem ani nie ma pracy? To i tak mu nie sprzedadzą chyba tak więc będą zwroty, oj będą
Oj chyba tak... Chociaż niektórzy woleliby już go kupić za gotówkę i nie martwić się żadną umową. Poza tym widziałem tego Huawei'a na Allegro za nieco ponad 500 zł, albo i troszkę taniej - więc "zatrzymanie sobie" tego smartfona pod presją zapłaty 400 zł kary po 14 dniach testów i jego zdalne, możliwe zablokowanie, może zmotywować do jego zakupu w necie, jeśli się ten fon spodoba...

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#496458  autor: kowcio
 13 sie 2011, 23:33
No ale wiesz, mi chodzi o ideę tego programu. Dają telefony osobą, które i tak NIE MAJĄ zdolności, by kupić ten telefon, nawet jakby nie wiem jak chcieli.
Co do tego 400 zł, to bardzo mała kwota jak na taką karę. Muszę tutaj Play pochwalić, że serio, wyszło im to, ten cały program odpowiednio przemyślany.
A ludzie będą kupować te telefony, bo za złotówkę w najniższych zobowiązaniach jest, a telefon spodoba się na pewno, jeśli ktoś marzył o smartfonie. Tylko część osób po prostu nie będzie mogła kupić takiego telefonu, bo co, na dowód sprzedadzą? Pewnie nie.
Ale spytam się faceta w salonie, jak to będzie wyglądało, czy sprzedałby mi na sam dowód osobisty bez żadnych dodatkowych zaświadczeń. Może akurat tu będą robić wyjątki?
W ogóle w Play jest coś takiego jak kaucja? Tak z ciekawości pytam

#496459  autor: skunks
 13 sie 2011, 23:34
Za 400-500 zł. lepszy jest o niebo Xperia x8 czy Galaxy mini

#496460  autor: kowcio
 13 sie 2011, 23:36
skunks pisze:Za 400-500 zł. lepszy jest o niebo Xperia x8 czy Galaxy mini
A w czym jest lepszy Galaxy Mini, bo takiego posiadam i chyba nie widzę niczego lepszego w tym telefonie, może minimalnie procesor? No i pomijam tu producenta, bo to kwestia chyba oczywista, że Koreańczycy mają większe doświadczenie w robieniu telefonów.

#496462  autor: KC-KARLOS
 13 sie 2011, 23:37
kowcio pisze:W ogóle w Play jest coś takiego jak kaucja? Tak z ciekawości pytam
Kaucja w Play? No ba, Kowcio. We wszystkich sieciach jest ona możliwa. To broń przed tymi, którzy u operatora są "mało wiarygodni" ;) Tyle, że ja się z tym w tej sieci fioletowej nie spotkałem.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#496469  autor: kowcio
 13 sie 2011, 23:48
Karlos20 pisze:kowcio napisał/a:
W ogóle w Play jest coś takiego jak kaucja? Tak z ciekawości pytam

Kaucja w Play? No ba, Kowcio. We wszystkich sieciach jest ona możliwa. To broń przed tymi, którzy u operatora są "mało wiarygodni" ;) Tyle, że ja się z tym w tej sieci fioletowej nie spotkałem.
No ja właśnie też i spytałem się o to w tym kontekście.
ZApytam sprzedawcę w punkcie, zobaczymy co on mi powie w momencie odbioru telefonu.

#496479  autor: skunks
 14 sie 2011, 00:01
kowcio pisze:
skunks pisze:Za 400-500 zł. lepszy jest o niebo Xperia x8 czy Galaxy mini
A w czym jest lepszy Galaxy Mini, bo takiego posiadam i chyba nie widzę niczego lepszego w tym telefonie, może minimalnie procesor? No i pomijam tu producenta, bo to kwestia chyba oczywista, że Koreańczycy mają większe doświadczenie w robieniu telefonów.
Mini ma też więcej ramu i jest średnio o 80 zł tańszy. Mini można z tego zo pamiętam także zaktualizować do Gingerbreada

#496501  autor: kowcio
 14 sie 2011, 11:08
skunks pisze:kowcio napisał/a:
skunks napisał/a:
Za 400-500 zł. lepszy jest o niebo Xperia x8 czy Galaxy mini

Mini ma też więcej ramu i jest średnio o 80 zł tańszy. Mini można z tego zo pamiętam także zaktualizować do Gingerbreada
No i dużo, dużo gorszy wyświetlacz... No to się zgadza, będzie Pierniczek dla Mini, ale kiedy? nie wiadomo..

#496607  autor: aizo
 14 sie 2011, 22:04
Też dostałem bardzo oddalone miejsca

Pisałem do nich @
Witam,

proszę wstrzymać się jeszcze z wyborem lokalizacji. Dzisiaj pojawi się nowa funkcjonalność w postaci samodzielnego wyboru miejsca. Proszę pamiętać, że nie można zmienić raz wybranego miejsca odbioru.

Pozdrawiam,

Magda
Zespół Play
Pisałem w piątek

Połączenie nie może być zrealizowane.

#496824  autor: Matyk
 16 sie 2011, 10:39
Kod: Zaznacz cały
Witaj,

Ten mail to tylko przypomnienie, iż zostało już tylko 7 dni do dnia, kiedy będziesz mógł / mogła wypożyczyć smartfona w wybranym przez Ciebie salonie. Dla przypomnienia, wybrany przez Ciebie Punkt Sprzedaży to *****************

Za kilka dni odezwiemy się do Ciebie, by powiedzieć Ci o formalnościach, które będzie trzeba wypełnić w Punkcie Sprzedaży oraz o tym, co należy dalej zrobić z testowanym smarfonem. Sprawdzaj więc skrzynkę, by otrzymać od nas finalne instrukcje.

Pozdrawiamy,
Zespół Play
www.play.pl

Dziś dostałem taki e-mail, czy ktoś dostał dalszą cześć ??

#497007  autor: rogmaniek
 16 sie 2011, 19:56
Matyk pisze:Dziś dostałem taki e-mail
Wczoraj dostałem taki e-mail, jak Ty. Na razie nic więcej.

O2 - We're better, connected!
O2 - See what you can do!
O2 - Together is better!

#497014  autor: Blank
 16 sie 2011, 20:24
Ja takiego maila dostałem 12.08.2011 o godzinie 15:41, a do dziś nic nowego (do odbioru niecałe 3 dni).

BTW, na testujsmartfona mam 0 pt i info:
Twoja Pozycja w rankingu: 7
Do następnej pozycji brakuje Ci: 132

Czyżby ktoś już zabawił się w "czary mary" i zdobył 132 punkty? :lol:

Polecam: Zestawienie ofert 3w1 i no limit na kartę | Zestawienie ofert No Limit na abonament

#497015  autor: Pan_telefonik
 16 sie 2011, 20:32
divhashmorex, na pewno beta testerzy z Wojewódzkim na czele :mrgreen:

Nokia 3310 ->3410 ->3510i -> Siemens C75 -> SE K750i ->K550i -> Nokia 3110c -> E51 i 1600 i 6030 -> 6650 t-mobile -> SE C702 -> Toshiba G810-> Nokia E63 4Gb&(Nokia 6220c 1Gb->5530-> N8)-> Nokia E63-> Samsung Galaxy SII

#497016  autor: rogmaniek
 16 sie 2011, 20:34
divhashmorex pisze:BTW, na testujsmartfona mam 0 pt i info:
Twoja Pozycja w rankingu: 7
Do następnej pozycji brakuje Ci: 132
Mam tak samo.
divhashmorex pisze:Czyżby ktoś już zabawił się w "czary mary" i zdobył 132 punkty?
Też się zastanawiam.

A jeśli nagrodami, po osiągnięciu odpowiedniej liczby punktów, mają być "ekskluzywne" materiały z planu zdjęciowego, to ja podziękuję :smt042

O2 - We're better, connected!
O2 - See what you can do!
O2 - Together is better!

#497021  autor: ms93
 16 sie 2011, 21:04
A u mnie z kazdym dniem gorzej z salonami.
Dodam tylko, ze mieszkam w Sosnowcu, zaraz obok Katowic ;)

Obrazek

#497037  autor: Maniek99
 16 sie 2011, 22:01
@ms93
Wpisz w wyszukiwarkę nazwę miejscowości, u mnie od dziś ten skrypt zaczął działać w miarę sensownie.
Ostatnio zmieniony 16 sie 2011, 22:05 przez Maniek99, łącznie zmieniany 1 raz.
  • Strona 8 z 32
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 32
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8