• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #496121  autor: xXDariusXx
 12 sie 2011, 16:14
Witam wszystkich.

Chciałbym przejść z Abonamentu na kartę przy zachowaniu tego samego numeru i dręczy mnie pytanie czy jest to możliwe?
Obecnie jestem klientem sieci T-Mobile(Ery) i jest mi obojętne do jakiej sieci przejdę byle bym zachował ten sam numer i jeżeli oczywiście jest to możliwe była by to oferta na kartę, stąd moje pytanie.
Liczę na szybką odpowiedz za którą z góry dziękuję. :)

#496125  autor: kerim36
 12 sie 2011, 16:20
mozesz isc do dowolnego operatora - po oplaceniu stosownej kary za zerwanie obecnej umowy

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#496126  autor: mkowalski
 12 sie 2011, 16:20
Tak, jest to możliwe.

Jedyny problem jaki może wystąpić, to przejście z abonamentu do oferty na kartę u tego samego operatora, jeśli masz trwającą umowę i chcesz ją zerwać wraz z zapłatą kary.

W każdej innej sytuacji nie będzie problemu z przejściem z abonamentu do prepaida.

#496132  autor: xXDariusXx
 12 sie 2011, 16:25
Dziękuję wam za szybką odpowiedz. :) Moim zdaniem problem rozwiązany więc zamykam temat.