Witam
Oto podaje numery zgłoszeń to :32553969 zgłoszenie z dnia 05/07/2011 oraz następne zgłoszenie identyczne jak wspomniałem wcześniej nr 33801284 z dnia 10/08/2011, dziękuje wam za słowa wsparcia natomiast naprawdę ręce opadają, ponadto gdy dzwoni się na *500 nie spotkałem się jeszcze aby ktoś mi pomógł z załatwieniem mojego problemu dodatkowo jeszcze, na koniec śmieszny sms czy jesteś zadowolony z pomocy konsultanta, kończysz rozmowę z osobą która ma cię szeroko gdzieś , dodatkowo jeszcze te pytanie, może przesadzam, gdyż też mam znajomych co pracują na słuchawce i nie raz mi opowiadali jak ludzie dzwonią, gdy nie potrafią wysłać smsa, i ludzie pracujący tam mają już serdecznie dosyć, ale to do niczego nie prowadzi. Jeżeli olewanie klienta zaczyna się na etapie najniższym , to już wyżej wolę nie myśleć. Nie mam pretensji do ludzi pracujących w play, gdyż to tacy sami ludzie jak my, pracują, zarabiają , mają swoje rodziny. Natomiast przydałoby się choć trochę więcej chęci. Szkoda mi gościa który pracuje właśnie punkcie , w którym podpisywałem aneks, gdyż to nie jego winna tak naprawdę błędy popełniamy wszyscy, jak już wspomniałem wcześniej. Chłopina tak się przejął iż naprawdę mówił iz chce oddać z własnej kasy, czy to jest normalne w tak potężnej firmie..
Jeszcze raz wam wszystkim dziękuje słowa otuchy, mam nadzieje iż w końcu uda mi się rozwiązać mój problem.
PS
Najbardziej chyba martwi mnie ( a firma play powinna poddać to analizie) iż takich osób mających problem z załatwieniem sprawy jest ogromna ilość, przypadek?niech każdy sam zastanowi sie i sobie odpowie.