• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #495752  autor: raxus
 10 sie 2011, 21:43
Witam
Dzis poszedlem do Play i kupilem Play Online na Karte wlozylem karte do telefonu (SE k800i) patrze a tam pizse Wloz wlasciwa karte SIM, wiec myslalem ze to nic takiego. Zaczolem konfigurowac w komputerze telefon jako modem, lecz nici z tego, gdy sie lacze pisze ze blad operatora itd. wie ktos co moge teraz zrobic? prosze o szybka odpowiedz
dodam jeszcze ze telefon nie ma Simlock'a
 #495757  autor: ChuckyCiechanow
 10 sie 2011, 22:02
raxus pisze:Witam
Dziś poszedłem do Play i kupiłem Play Online na Kartę włożyłem kartę do telefonu (SE k800i) patrze a tam pisze Włóż właściwa kartę SIM
Tak komunikat jest w SE jeśli telefon ma blokadę karty simlock.

#495761  autor: mkowalski
 10 sie 2011, 22:07
Od siebie dodam, że w K800i sim-locka można zdjąć samemu przy pomocy komputera i kabla USB całkowicie za darmo.

#495794  autor: kerim36
 11 sie 2011, 07:55
raxus pisze:Wloz wlasciwa karte SIM
a ja uwazam, ze telefon ma simlocka

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#495884  autor: Claudec
 11 sie 2011, 14:38
Kiedyś czytałem że niektóre k800i miały problem z kartami sim Play.
Miałem ten telefon kiedyś i mnie akurat wszystko działało.

#495891  autor: Marens
 11 sie 2011, 15:00
Przećwiczyłem to na własnej skórze z k800i i "Stara Play Karta".
Pomogła wymiana karty SIM, ale ile się naszukałem swojego czasu na odpowiednią partię kart. Ale na dzień dzisiejszy powinno pomóc zarejestrowanie i wymienienie karty na nową.

Choć najpierw sprawdziłbym czy telefon ma simlocka.