• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 1 z 32
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 32
 #495110  autor: dreapheus
 08 sie 2011, 12:11
Zapraszam testujących do podzielenia się wiedzą na temat programu w temacie.
Jak wyglądają szczegóły skorzystania z programu w praktyce oraz przede wszystkim w jakich promocyjnych cenach można nabyć telefon po zakończeniu testów? Czy tylko abonament wchodzi w grę czy mix też czy można nabyć telefon również w promocyjnej cenie na kartę? Można tego dokonać po 2 dniach testowania czy dopiero po 14?

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 08 sie 2011, 12:55 przez dreapheus, łącznie zmieniany 1 raz.

#495113  autor: Baseciq
 08 sie 2011, 12:21
Na dzień dobry, brak dostępu do regulaminu usługi.

#495115  autor: mkowalski
 08 sie 2011, 12:25
Baseciq pisze:Na dzień dobry, brak dostępu do regulaminu usługi.
Bo trzeba umieć czytać ze zrozumieniem. W newsie jak byk jest link do regulaminu - http://telepolis.pl/grafika/newsy/2011- ... y_test.pdf

Sama promocja jest nawet ciekawa. Moje zgłoszenie już poszło - zawsze to będzie można przez 2 tygodnie pobawić się całkiem innym sprzętem.

#495130  autor: KC-KARLOS
 08 sie 2011, 12:50
Ja też już wysłałem zgłoszenie do testów :)
Zobaczymy jutro, czy się uda...

[ Dodano: 2011-08-08, 12:51 ]
Jak myślicie? Dobry pomysł z tą DARMOWĄ kartą SIM Fresh z 1 GB limitu danych i 5 zł na koncie na 30 dni?
Ja uważam, że nawet dla nowych klientów Play, to kusząca propozycja :)

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#495135  autor: Maniek99
 08 sie 2011, 13:01
Ciekawe czy po wszystkim da się wyplątać ze spamu.

#495138  autor: mkowalski
 08 sie 2011, 13:05
Maniek99 pisze:Ciekawe czy po wszystkim da się wyplątać ze spamu.
Po oddaniu telefonu po testach wystarczy wysłać maila z powołaniem się na Ustawę o Ochronie Danych Osobowych - zgodnie z nią muszą usunąć Twoje dane.

Chociaż biorąc pod uwagę ostatnie akcje Playa (w innym temacie to poruszałem - marketing mimo braku zgody; aktualnie UKE i GIODO się tym zajmuje), można się po nich wszystkiego spodziewać.

#495142  autor: davvid
 08 sie 2011, 13:10
Moje zgłoszenie też poszło, mimo że jestem dość sceptycznym człowiekiem. Czytałem regulamin kilka razy w poszukiwaniu haczyków. A co tam, zobaczymy co będzie :D

#495152  autor: user_delete19
 08 sie 2011, 14:11
mkowalski pisze:Chociaż biorąc pod uwagę ostatnie akcje Playa (w innym temacie to poruszałem - marketing mimo braku zgody; aktualnie UKE i GIODO się tym zajmuje), można się po nich wszystkiego spodziewać.
Mialem podobnie - dzwonili z oferta... ale poszlo zgloszenie i juz. Mam nadzieje, ze tu bedzie podobnie...

Co do akcji - pomysl nawet fajny, sprzet juz mniej ;) No i podejscie: mozesz zostawic urzadzenie tylko z cyrografem jest mocno chybione IMHO...

#495155  autor: tomko111
 08 sie 2011, 15:04
Karlos20 pisze:Ja też już wysłałem zgłoszenie do testów :)
Zobaczymy jutro, czy się uda...

[ Dodano: 2011-08-08, 12:51 ]
Jak myślicie? Dobry pomysł z tą DARMOWĄ kartą SIM Fresh z 1 GB limitu danych i 5 zł na koncie na 30 dni?
Ja uważam, że nawet dla nowych klientów Play, to kusząca propozycja :)
5zł na starterze to kilka minut rozmowy, a 1 GB na androidzie dla osób, które lubią i często korzystają z Internetu to również mały pakiet. :)

Nie mniej jednak oferta bardzo ciekawa, z pewnością przyciągnie dużo nowych klientów. Sam odszedłem od Playa, a teraz z powrotem wracam z Heyah.

Co do tematu: również zgłosiłem swój udział w promocji, teraz czekam na pozytywną weryfikację, mam nadzieję. :-D

#495156  autor: MK_
 08 sie 2011, 15:06
Podobno telefony są poserwisowe, używane, z nowymi obudowami. Nie zdziwiłoby mnie to.

Lubię to! 50zł na 5 miesięcy - 113min&200MB na miesiąc

#495170  autor: Baseciq
 08 sie 2011, 15:54
mkowalski pisze:
Baseciq pisze:Na dzień dobry, brak dostępu do regulaminu usługi.
Bo trzeba umieć czytać ze zrozumieniem. W newsie jak byk jest link do regulaminu - http://telepolis.pl/grafika/newsy/2011- ... y_test.pdf

Sama promocja jest nawet ciekawa. Moje zgłoszenie już poszło - zawsze to będzie można przez 2 tygodnie pobawić się całkiem innym sprzętem.
Już poprawili. Na stronie rejestracyjnej link był uwalony.

#495172  autor: mkowalski
 08 sie 2011, 16:01
Baseciq pisze:Już poprawili. Na stronie rejestracyjnej link był uwalony.
W momencie gdy pisałeś swoją wiadomość (12:21) na telepolisie był aktywny link od co najmniej 15 minut.

#495200  autor: KC-KARLOS
 08 sie 2011, 17:18
Ważne info, jeśli zostalibyśmy oficjalnymi testerami programu "Testuj Smartfona":

"Serwis rejestracyjny znajdujący się pod adresem www.testujsmartfona.pl umożliwia przesyłanie zgłoszeń od 8 sierpnia, a pierwszych Testerów Play zaprosi do swoich salonów 19 sierpnia 2011. Do Programu mogą się zgłaszać osoby pełnoletnie, posiadające numer PESEL, zarówno dotychczasowy Klienci sieci, jak i Klienci innych operatorów telefonii komórkowej."

Źródło: Blogplay.pl

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#495229  autor: rogmaniek
 08 sie 2011, 21:28
Też się przed chwilą zarejestrowałem. Rzeczywiście ktoś słusznie zauważył, że strona nie jest szyfrowana

Też uważam, że dobre i 14 dni na zabawę smartfonem, praktycznie za free. Pewnie i tak nie przekonam się do telefonów z ekranem dotykowym, a może jednak :smt042 Bardzo mnie ciekawi, jaka jest czułość radiowa telefonu na zasięg. Dlatego fajnie byłoby mieć możliwość przetestowania tego modelu. :smt009

O2 - We're better, connected!
O2 - See what you can do!
O2 - Together is better!

#495232  autor: Spamer ;)
 08 sie 2011, 21:40
Karlos20 pisze:Jak myślicie? Dobry pomysł z tą DARMOWĄ kartą SIM Fresh z 1 GB limitu danych i 5 zł na koncie na 30 dni?
No pewnie że dobry, 1 GB transferu po zasięgu Play i Plus wartego 25 zł na drodze nie leży. :mrgreen:

Ja też przed chwilą się zarejestrowałem i trzeba poczekać 1 dzień roboczy na odpowiedź , wierzę że będzie pozytywna, nie mam żadnych długów. ;-)

#495233  autor: pakierhakierxd
 08 sie 2011, 21:46
Jak myślicie przejdę weryfikację jak mam 20 lat,nie mam żadnych długów ale jestem uczniem i nie pracuję :P,mam abonament w play jak coś ale nie na siebie :P,mam już 2 telefon z andkiem ale fajnie chyba by było przetestować coś innego producenta :D,jak dotąd miałem htc desire a teraz mam motorolę defy :)

Pozdrawiam :)

#495234  autor: mkowalski
 08 sie 2011, 21:49
pakierhakierxd pisze:jestem uczniem i nie pracuję
To nie ma znaczenia - podczas rejestracji nie pytali o takie dane.
pakierhakierxd pisze:mam abonament w play jak coś ale nie na siebie
Jeśli nie na siebie, to na pewno nie wezmą tego pod uwagę. Wprawdzie podczas rejestracji nie pytali o posiadanie abonamentu, ale pytali o PESEL więc mogą sami sprawdzić z jakich usług Playa dotychczas korzystaliśmy.
pakierhakierxd pisze:mam już 2 telefon z andkiem ale fajnie chyba by było przetestować coś innego producenta
Zastanawia mnie, jaki wpływ na naszą ocenę ma pytanie o posiadanie dotykowego smartfona.

#495240  autor: user_delete19
 08 sie 2011, 22:19
mkowalski pisze:Zastanawia mnie, jaki wpływ na naszą ocenę ma pytanie o posiadanie dotykowego smartfona.
a mnie to pytanie rozbroilo... utozsamianie 'smartfona' z typem wyswietlacza jest cokolwiek dziwne....

#495244  autor: kacu123
 08 sie 2011, 22:34
Trzeba wyrazić zgode na weryfikację danych Klienta. ??
  • Strona 1 z 32
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 32
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5