Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
Bo trzeba umieć czytać ze zrozumieniem. W newsie jak byk jest link do regulaminu - http://telepolis.pl/grafika/newsy/2011- ... y_test.pdfBaseciq pisze:Na dzień dobry, brak dostępu do regulaminu usługi.
Po oddaniu telefonu po testach wystarczy wysłać maila z powołaniem się na Ustawę o Ochronie Danych Osobowych - zgodnie z nią muszą usunąć Twoje dane.Maniek99 pisze:Ciekawe czy po wszystkim da się wyplątać ze spamu.
Mialem podobnie - dzwonili z oferta... ale poszlo zgloszenie i juz. Mam nadzieje, ze tu bedzie podobnie...mkowalski pisze:Chociaż biorąc pod uwagę ostatnie akcje Playa (w innym temacie to poruszałem - marketing mimo braku zgody; aktualnie UKE i GIODO się tym zajmuje), można się po nich wszystkiego spodziewać.
5zł na starterze to kilka minut rozmowy, a 1 GB na androidzie dla osób, które lubią i często korzystają z Internetu to również mały pakiet.Karlos20 pisze:Ja też już wysłałem zgłoszenie do testów
Zobaczymy jutro, czy się uda...
[ Dodano: 2011-08-08, 12:51 ]
Jak myślicie? Dobry pomysł z tą DARMOWĄ kartą SIM Fresh z 1 GB limitu danych i 5 zł na koncie na 30 dni?
Ja uważam, że nawet dla nowych klientów Play, to kusząca propozycja
Już poprawili. Na stronie rejestracyjnej link był uwalony.mkowalski pisze:Bo trzeba umieć czytać ze zrozumieniem. W newsie jak byk jest link do regulaminu - http://telepolis.pl/grafika/newsy/2011- ... y_test.pdfBaseciq pisze:Na dzień dobry, brak dostępu do regulaminu usługi.
Sama promocja jest nawet ciekawa. Moje zgłoszenie już poszło - zawsze to będzie można przez 2 tygodnie pobawić się całkiem innym sprzętem.
No pewnie że dobry, 1 GB transferu po zasięgu Play i Plus wartego 25 zł na drodze nie leży.Karlos20 pisze:Jak myślicie? Dobry pomysł z tą DARMOWĄ kartą SIM Fresh z 1 GB limitu danych i 5 zł na koncie na 30 dni?
To nie ma znaczenia - podczas rejestracji nie pytali o takie dane.pakierhakierxd pisze:jestem uczniem i nie pracuję
Jeśli nie na siebie, to na pewno nie wezmą tego pod uwagę. Wprawdzie podczas rejestracji nie pytali o posiadanie abonamentu, ale pytali o PESEL więc mogą sami sprawdzić z jakich usług Playa dotychczas korzystaliśmy.pakierhakierxd pisze:mam abonament w play jak coś ale nie na siebie
Zastanawia mnie, jaki wpływ na naszą ocenę ma pytanie o posiadanie dotykowego smartfona.pakierhakierxd pisze:mam już 2 telefon z andkiem ale fajnie chyba by było przetestować coś innego producenta
a mnie to pytanie rozbroilo... utozsamianie 'smartfona' z typem wyswietlacza jest cokolwiek dziwne....mkowalski pisze:Zastanawia mnie, jaki wpływ na naszą ocenę ma pytanie o posiadanie dotykowego smartfona.