• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 100 z 217
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 217

#492425  autor: slawekt
 27 lip 2011, 12:42
luukaasz1 pisze:Chodziło mi oto czy iba morze dorzucić punkty era premia do nagrody za 4500 punktów jak nie to kto morze dodać punkty era premia . Dziękuje za odpowiedz .
Mnie nie chcieli dodać nawet 46 punktów... :-( Ale może trafisz na kogoś bardziej "rozrzutnego" niż mój rozmówca w SUK. Poz tym T-mobile pozbywa się programu, to tym bardziej kosultanci będą naciskani na "dokładność" w rachunkach.
Ale walcz o Swoje i powodzenia życzę! :-)

#492455  autor: korsarz75
 27 lip 2011, 14:13
Walcz, walcz. Ja ostanio przedłużałem umowę na telefon żony: uzyskałem zniżkę SUK na abonament z 49 zł na 45 + prawie 500 punktów era premia, żeby na zniżkę 250 zł się załapać. Wybitnym negocjatorem nie jestem, wiec jak mi się udało to i tobie się uda. Pozdro :D

#492481  autor: mnmnn
 27 lip 2011, 16:09
Jak skontaktować się z SUKiem i uzyskać taką zniżkę?

#492648  autor: korsarz75
 28 lip 2011, 07:55
Ja wysłałem maila na iBOA z prośbą o informację, w jaki sposób można skutecznie wypowiedzieć umowę. Na drugi dzień zadzwonił ktoś z iBOA, a po krótkiej rozmowie że taka oferta to nie dla mnie, przełączyli mnie do SUK.

#492676  autor: st.konsultant
 28 lip 2011, 10:46
kuban pisze:A czy ten cennik http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... 110605.pdf , jest dla nowych, czy przedłużających? Bo cena np. SGS2 rózni się o 200zł.
Przecież nawet w nazwie cennika jest tytuł "Wymiana telefonu"....To jest cennik dla osób przedłużających umowę.

#493537  autor: luukaasz1
 01 sie 2011, 13:08
Dzisiaj po e-mailu do suku uzyskałem dodanie 125 punktów era premia .

#493571  autor: 3m
 01 sie 2011, 17:02
Witam, mam pytanie może trochę z innej beczki, ale powiązane z tematem. Mamy w firmie kilka numerów biznesowych, na których okres promocyjny (24 pełne cykle) kończy się 4 sierpnia. Póki co zamierzamy się wstrzymac z przedłużeniem, ale uzaleźniamy to od kilku kwestii. W związku z tym mam pytanie. Czy po 4 sierpnia będę mógł swobodnie zmienić taryfy NPB na PDB? Czy usługę nielimitowanych połączeń z numerami T-Mobile można sobie ot tak włączyć na dowolnej taryfie? Z góry dziękuję za odpowiedź:)

#493809  autor: ID okonio
 02 sie 2011, 19:37
Czy ktoś wie ile czasu zajmuję pojawienie się płatności w iBOA od zrobienia przelewu w banku?

Czekam na dodatkowe pkt premia, myślałem, że w tym tygodniu to załatwię bo za chwile urlop i wakacje ale chyba trochę potrwa, aż u mnie na koncie się pojawi.
Wczoraj rano zapłacona fakturka, myślałem, że to jakoś z automatu jest, że jak u nich na koncie kasa wyląduję to od razu się zmienia.
Jest jakaś reguła?
Bo w sumie mogę zamówić teraz ale 50 zł na ulicy nie leży;)

#493810  autor: KC-KARLOS
 02 sie 2011, 19:40
ID okonio pisze:Czy ktoś wie ile czasu zajmuję pojawienie się płatności w iBOA od zrobienia przelewu w banku?

Czekam na dodatkowe pkt premia, myślałem, że w tym tygodniu to załatwię bo za chwile urlop i wakacje ale chyba trochę potrwa, aż u mnie na koncie się pojawi.
Wczoraj rano zapłacona fakturka, myślałem, że to jakoś z automatu jest, że jak u nich na koncie kasa wyląduję to od razu się zmienia.
Jest jakaś reguła?
Bo w sumie mogę zamówić teraz ale 50 zł na ulicy nie leży;)
Środki do PTC są księgowane do max. 5 dni roboczych. Zdarza się, że środki docierają już w 1 dzień roboczy, ale system T-Mobile potrzebuje kilku dni na przetworzenie danych. Tak na moje oko w przyszłym tygodniu punkty Premia powinny się pojawić na Twoim koncie :)

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#493826  autor: ID okonio
 02 sie 2011, 20:15
Dzięki za szybką odpowiedź.
Kurde niby 8 rok leci na abonamencie ale nigdy nie zwracałem na to uwagi. Szkoda, że tak długo i chyba zamówię teraz ;)
1000 zł czy 1050 zł to aż taka duża różnica nie jest.
I mam jeszcze jedno pytanie, nigdy nie przedłużałem umowy przez internet.
Czy kurier się skontaktuję ze mną czy to jest w moim zakresie? Bo nie wyobrażam sobie sytuacji żeby brać urlop oczekując przesyłki.

#493831  autor: KC-KARLOS
 02 sie 2011, 20:25
ID okonio pisze:Dzięki za szybką odpowiedź.
Kurde niby 8 rok leci na abonamencie ale nigdy nie zwracałem na to uwagi. Szkoda, że tak długo i chyba zamówię teraz ;)
1000 zł czy 1050 zł to aż taka duża różnica nie jest.
I mam jeszcze jedno pytanie, nigdy nie przedłużałem umowy przez internet.
Czy kurier się skontaktuję ze mną czy to jest w moim zakresie? Bo nie wyobrażam sobie sytuacji żeby brać urlop oczekując przesyłki.
Jeśli Tobie zależy, żeby teraz przedłużyć umowę, to skontaktuj się z BOA i połącz się z SUK. Tam powinna być opcja zamówienia kuriera z aneksem do umowy i telefonem.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#493905  autor: Andrzej47
 03 sie 2011, 09:21
ID okonio pisze:I mam jeszcze jedno pytanie, nigdy nie przedłużałem umowy przez internet.
Spokojnie możesz zamawiać bezpośrednio w iBOA. Kurier będzie do Ciebie dzwonił - wszystko działa jak w normalnych przesyłkach kurierskich. Równie dobrze jako adres dostawy możesz podać adres do pracy.

Przy okazji pamiętaj, że w iBOA ( www.iboa.pl ) znajdziesz również Promocje internetowe, czyli specjalną kategorię tańszych telefonów w kanale internetowym. Tego nie da Ci nawet SUK :wink:

#493916  autor: st.konsultant
 03 sie 2011, 10:46
Andrzej47 pisze:
ID okonio pisze:I mam jeszcze jedno pytanie, nigdy nie przedłużałem umowy przez internet.
Spokojnie możesz zamawiać bezpośrednio w iBOA. Kurier będzie do Ciebie dzwonił - wszystko działa jak w normalnych przesyłkach kurierskich. Równie dobrze jako adres dostawy możesz podać adres do pracy.

Przy okazji pamiętaj, że w iBOA ( www.iboa.pl ) znajdziesz również Promocje internetowe, czyli specjalną kategorię tańszych telefonów w kanale internetowym. Tego nie da Ci nawet SUK :wink:

W niższej cenie w IBOA jest tylko kilka modelów. Co do kuriera to 8 na 10 zadzwoni a 2 nie zadzwoni. Nie ma reguły ani gwarancji.

#493918  autor: Andrzej47
 03 sie 2011, 10:49
Ale to nie jest tylko w T-Mobile taka sytuacja i niezależnie od kanału kurierzy działają tak samo.

Jedną z zalet kuriera przez iBOA jest to, że jest całkowicie darmowy

Co do promocji - nigdzie nie napisałem, że są to wszystkie modele - ale zobaczyć zawsze warto, a może akurat komuś coś podpasuje :mrgreen:

#494022  autor: tarinQ
 03 sie 2011, 18:00
Witam, mam pytanie w nowym abo włączyli mi granie na czekanie,
przez ile mam je darmowe? Chyba miesiąc? Do kiedy muszę anulować tą usługę aby nie płacić??
I czy wiecie jak to wyłączyć?

#494023  autor: KC-KARLOS
 03 sie 2011, 18:02
tarinQ pisze:Witam, mam pytanie w nowym abo włączyli mi granie na czekanie,
przez ile mam je darmowe? Chyba miesiąc? Do kiedy muszę anulować tą usługę aby nie płacić??
I czy wiecie jak to wyłączyć?
Tak, przez miesiąc, potem usługa jest płatna 2,52 zł miesięcznie.
Aby to wyłączyć, wyślij NIE na 80333 (SMS jest bezpłatny).

#494052  autor: tarinQ
 03 sie 2011, 19:10
Dzięki za info, czyli np dzień przez zakończeniem okresu rozliczeniowego mogę wyłączyć i nie będę za to nic płacić???

A zawsze rozmawiaj jaki kod ma do wyłączenia???

Oraz pytanko chciałem kumplowi pomóc w wyborze tel ale coś znikło ze strony cennik z telefonami dla przedłużających
może wy znajdziecie??

#494057  autor: KC-KARLOS
 03 sie 2011, 19:22
tarinQ pisze:Dzięki za info, czyli np dzień przez zakończeniem okresu rozliczeniowego mogę wyłączyć i nie będę za to nic płacić???
Dokładnie tak.
tarinQ pisze:A zawsze rozmawiaj jaki kod ma do wyłączenia???
A jaki masz abonament? Usługa Zawsze Rozmawiaj jest darmowa przez określoną ilość miesięcy, w zależności od wybranego abonamentu. W BOA 602900 powinny być informacje, jak to wyłączyć (ewentualnie pomoc zyskasz u konsultanta).
--
Edit: Nie wiem, czy ten kod zadziała: *100*67*2# - to jest kod na wyłączenie opcji "Zawsze Rozmawiaj", albo wyślij SMS o treści N na 80867 (darmowy) - jeśli się mylę, proszę o poprawienie. Info zaczerpnięte z regulaminu akurat dla Mixa na liczbę doładowań - szczegóły: http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... rozmaw.pdf

• Strona 100 z 217
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 217
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100