• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #493270  autor: bobi1326
 31 lip 2011, 00:12
Witam. Poszukuję oferty dla firmy w Play. Chodzi mi o jak największe zminimalizowanie kosztów na połączenia międzynarodowe. Z tego co ja widziałem to tylko w pakiecie vip dają 100 minut w abonamencie. Są jeszcze jakieś promocje?

Pozdrawiam serdecznie
Ostatnio zmieniony 31 lip 2011, 15:46 przez bobi1326, łącznie zmieniany 1 raz.

#493289  autor: KC-KARLOS
 31 lip 2011, 08:21
Nie ma w Play promocji na połączenia międzynarodowe - tylko 100 minut międzynarodowych w taryfie FIRMA VIP.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#493361  autor: SACZI
 31 lip 2011, 15:14
T-Mobile - Rodzina 330.
2000 minut do wszystkich sieci stacjonarnych i komórkowych w całej EU.
300 PLN/miesiąc.

Tylko nie wiem, czy ta oferta jest dostępna dla nowych abonentów, czy tylko dla aneksów

#493369  autor: bobi1326
 31 lip 2011, 15:58
SACZI - chyba masz rację i to dotyczy tylko aneksów, bo z tego co czytam na ich stronie to w ogóle nie widzę opcji z minutami do wszystkich sieci stacjonarnych i komórkowych w całej EU. Widzę tylko promocje że można rozmawiać za darmo z całym T-Mobile. Teraz znalazłem taryfę rodzina 330 i to jest tylko w opcji przedłużania abonamentu.

#493398  autor: Rami
 31 lip 2011, 17:41
Pracuję w Orange i jeżeli interesuję Cię najtańsze połączenia międzynarodowe to najlepiej wybrać Pakiet kwotowy w ofercie dla firm. Możesz wtedy pakiet złotówkowy przeznaczyć w całości na dowolne usługi: połączenia głosowe, sms/mms, numery specjalne, połączenia roamingowe. Np. teoretycznie jeżeli deklarujesz się na pakiet 140 zł to możesz go przeznaczyć na roaming i jeżeli byłaby to oferta bez telefonu to otrzymasz jeszcze 20% rabatu, czyli np. za 112 zł wychodzi Ci stawka w pakiecie 70 gr. za minutę, czyli masz np. 200 minut na roaming za 112 zł. Zależy ile byś chciał mieć minut i wtedy nie masz rozróżnienia do jakiej strefy dzwonisz, masz stałą stawkę.

Specjalista ds. Obsługi Klienta

Obrazek
Obrazek

#493600  autor: SACZI
 01 sie 2011, 19:03
bobi1326 pisze:SACZI - chyba masz rację i to dotyczy tylko aneksów, bo z tego co czytam na ich stronie to w ogóle nie widzę opcji z minutami do wszystkich sieci stacjonarnych i komórkowych w całej EU. Widzę tylko promocje że można rozmawiać za darmo z całym T-Mobile. Teraz znalazłem taryfę rodzina 330 i to jest tylko w opcji przedłużania abonamentu.
Bobi, a nie myślałeś o odkupieniu od kogoś numeru tuż przed podpisaniem aneksu?
Wiem, nie jest to przeniesienie i problemy z kontrahentami, ale masz 2000 minut do wszystkich numerów w całej EU.
Jak dla mnie, jest to nie do wygadania!
Minuta rozmowy wychodzi Ci po 12,5 gr (R330 w ofercie SUK kosztuje 250PLN)!
Porównaj to choćby do oferty Orange, która proponuje Rami - 70 gr.

#493615  autor: bobi1326
 01 sie 2011, 20:21
SACZI bardzo dobra podpowiedź. Jak będę już bliżej końca umowy to poszukam kogoś. Tylko nie wiem czy znajdę. Nikt ze znajomych nie ma T-Mobile. Ale ofertę mają faktycznie najlepszą ze wszystkich operatorów.