• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #49321  autor: ziomel
 28 sty 2006, 02:33
witam...sprzedaje teraz sagema myx5-2(moze chcesz kupic??)...i chce kupic tel z klapka zainteresowala mnie motka tyle ze nie ma ani irdy, bluetooth...i tak sie zastanawiam do niej jestem w stanie dolozyc troche kasy bo sagema za 400 nie sprzedam :p ...i tak sie zastanawiam czy warto ja kupowac??...a moze polecicie jakis podobny tel z klapka tyle ze w cenie sagema ew. 50 do doplaty...wazne zeby mial foto , mogl nagrywac filmiki(jak to jest w tej motce??) niekonieczne mp3, i juz jakby to nie byla ta motka to przydala by sie irda albo chociaz bluetooth...i jeszcze jedno pytanko czy motorola ma jave??...mozna na niej bez ograniczen instalowac gry??

#49327  autor: Frasio
 28 sty 2006, 08:56
V500 + soft V600 żeby były filmiki. ;)

Ma BT. ;)
Kupisz ją za tyle. ;)

Obrazek

#49347  autor: ziomel
 28 sty 2006, 10:29
tylko w v500 czy nawet z softem v500 i tak nie ma mozliwosci nagrywania...tylko ogladania

#49366  autor: tomekk
 28 sty 2006, 12:05
Mylisz sie, Frasio miał racje twierdzac ze v600 potrafi nagrywac filmiki.

#49385  autor: ziomel
 28 sty 2006, 12:54
a v980 potrafi??....a moze jakis lg??

#49406  autor: orB
 28 sty 2006, 14:47
ziomel pisze:a v980 potrafi??....a moze jakis lg??
v980/975 ma zdecydowanie lepsze filmy niż v600 - zdjęcia tak samo. jeśli nie zależy Ci na bluetooth i irdzie to bierz śmiało, ja miałem c975(te same bebechy) - bajerami bije wszystkie telefony :wink:

#49433  autor: przemek910
 28 sty 2006, 16:03
Sagem myX 5-2v. Bez klapki ale za to z możliwością nagrywania sekwencjii wiedo, zdjęcia mp3 IrDa.

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#49454  autor: ziomel
 28 sty 2006, 16:31
mam teraz sagema wiec na ten sam nie bede zmienial a jak jest z bateria u motek??...a jakie jeszcze z klapka na allegro w granicach ceny sagema ew troche drozsze??

#49455  autor: przemek910
 28 sty 2006, 16:32
To nie jest ten sam. W seri "V" są słabe baterie. Wg własnego doświadczenia.

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#49613  autor: orB
 28 sty 2006, 23:49
Im gorszy wyświetlacz tym bateria dłużej trzyma co ewidentnie widać w nokiach :mrgreen: - nie znam telefonu który by to pogodził ;)
ziomel pisze:(...)a jak jest z bateria u motek??
zazwyczaj 2-3 dni, ale zdarzają się jakieś odchyły ;)