Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
na bank P4 ma koncesje na virtualnego??tepsaslave pisze:P4 wygrało przetarg na telefonie UMTS i tam bedzie ją budować.Ale żeby miec większy zasięg na poczatku to będzie musiała korzystać z roamingu wewnętrznego sieci któregoś z opów.Z przetargu na GSM 1800 P4 się wycofało bo zamiast drogo budowac sieć można zostać wirtualnym i taniej czerpać z tego korzyści.
Weź ty się naucz pisać albo daj mamie do napisania tekst, bo ciebie się zrozumieć nie da...blom pisze:sorki ale P4 ma zasieg meic czy zbudowac wlasna siec i na bazie jej ten zasieg miec??? bo jak na podkopie innego opa moga miec to duzo kasy dadza aby tylko wejsc a era kasa to kasa nie smierdzi...
kamil1221 pisze:Moze minus 4 drioptrie ?? OPTYK DOBRA RZECZ naprawdeSaracen pisze:Blom...czy ty piszesz po hińsku czy brailem...nic a nic nie rozumię![]()
[ Dodano: Pią 27 Sty, 2006 ][/size:]
Nie wiem jak wy ale ja to rozumie trza sie wczytac i tyle.
Chodzi mu o to czy P4 ma zamiar wybudowac wlasno siec gsm czy zostanie wirtualnym operatorem gsm. I mowi ze kasa nie smierdzi a to jest fakt!!
a mi się wydaje że on się pyta "czy P4 ma korzystać z nadajników ERY czy zbuduje swoje," a to ostanie zdanie to: "jeśli P4 będzie korzystać z nadajników ERY to będzie ich (P4) dużo kosztować a ERZE kasa nie śmierdzi i z miłą chęcią mogą ją brać," chyba oto mu chodzi.blom pisze:Sorki ale P4 ma zasięg mieć od „starych” czy zbudować własna siec i na bazie jej ten zasięg mieć??? Bo jak na podkopie innego opa mogą mieć to dużo kasy dadzą, aby tylko wejść a dla ery kasa to kasa nie śmierdzi...