pakierhakierxd pisze:wymienić sim lub zgłosić problem techniczny do play
Co do wymiany to będzie ona ostatecznością. Czy można to zrobić za darmo? I czy dam radę zrobić to od ręki w byle salonie, czy muszę szukać jakiegoś konkretniejszego? Zobaczę jeszcze inne karty PLAY, jeżeli na nich też będzie problem to najpierw zgłoszę problem (ale jako reklamacja czy co? Do BOKu telefonicznie/przez internet, czy nie tutaj albo inaczej to zgłosić?), w razie czego później wymienię.
MK_ pisze:Uszkodzenie telefonu wyeliminowałeś?
Nie. Za to, jak już wcześniej pisałem, na innej karcie PLAY w N79 rzuca mną po Plusie (gdy ustawiony tryb to GSM) m. in. przy próbie połączenia z netem. Nie zawsze, ale często. Męczy mnie to, ale tylko PLAY ma u mnie 3G (co jest dla mnie bardzo istotne) i chyba tylko PLAY ma odpowiednią ofertę (żeby mnie było na wszystko stać;)).
Taczian pisze:5130
Nie, wokół mnie tylko 900 MHz. 5110, napisane jest tak pod baterią.
Taczian pisze:w M55 netmonitora
To na takich starociach działa coś takiego? Kurde, do czegoś to może jednak służyć ("obserwacja" sieci).

Tak na marginesie: co to BTS i NodeB i co ma jaką funkcję? Bo chyba sam gdzieś tego użyłem na forum (sądząc, że to określenie przekaźnika), ale nie wiem czy dobrze.