limitless - obejrzalem w ciagu ostatnich 2 tygodni dwa razy. naprawde dobre. film o tym co by bylo, gdyby istniala substancja wykrzesajaca z naszego umyslu jeszcze wiecej.
transformers 3 - jak ktos chce zobaczyc dobre efekty. jezeli jest gdzies wersja 2D to polecam. w 3D efektow jak na lekarstwo. za to dzwiek i animacja - po prostu najlepsze ze wszystkich 3 czesci.
z takich jeszcze co obejrzalem ostatnio to zona na niby - prosty, ale smieszny humor, do obejrzenia we dwoje. fabula jak w wielu romkomach...
sherlock holmes - mi sie podobalo. zaznaczam jednak, ze ksiazek nie czytalem. mimo to wydalo mi sie interesujace. humor co prawda wydal mi sie prostacki miejscami, ale tok myslenia glownego bohatera naprawde interesujacy
adjustment bureau - bardzo ciekawy thriller, mi jednak mocno przypominal Bourne'a
source code - poczatek wydal sie nuzacy, ale pozniej sie rozkreca.
rango - genialne! zaznaczam, ze ogladalem po angielsku wiec nie wiem jak wypadl dubbing. nie kazdemu sie spodoba, bo to western tyle ze animowany. bardzo duzo nawiazan do filmow. mimo sympatycznej aparycji glownego bohatera z pewnoscia nie polecam ogladac z dziecmi, bo a) znudza sie, b) niektore sceny nie sa dla nich.