• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #491555  autor: Michaelxdd
 23 lip 2011, 20:44
Witam. Zakupiłem dziś powyższy model Samsunga i mam problem. Telefon ma wgrane oprogramowanie Orange, i nie wiem jak wyłączyć odtwarzacz MP3? Pytam się, ponieważ nie zauważyłem żadnej opcji oprócz czasowego wyłączania. Czy jest jeszcze jakaś możliwość wyłączenia go?
Ostatnio zmieniony 23 lip 2011, 22:57 przez Michaelxdd, łącznie zmieniany 1 raz.

#491620  autor: kowcio
 23 lip 2011, 22:57
Wyjdź z odtwarzacza (czerwona słuchawka) i na pulpicie będziesz miał sterowanie odtwarzaczem. Wtedy naciśnij jeszcze raz czerwony i potwierdź.

#491624  autor: Michaelxdd
 23 lip 2011, 23:09
Kurde dzięki wielkie! :D Chciałem zauważyć tylko iż, sposób jaki opisałeś działa tylko wtedy gdy muzyka ciągle gra natomiast gdy, jest zatrzymana i na samej górze, jest nutka z kwadracikiem i właśnie tego nie mogłem wyłączyć, ale na szczęście już znam sposób. Dzięki wielkie jeszcze raz! :D Temat do zamknięcia.