Witam, na początku września kończy mi się umowa z T-Mobile (notabene w sieci od 2005), do tej pory miałem jakiś abonament za 30zł ze 120min + 70min do wszystkich prócz PLAY. Dodatkowo opcja BB Mail&Web za 23zł.
Teraz pytanie, czy można ugrać coś lepszego, bo w porównaniu do firmy na P. wygląda to bardzo słabo, zarówno pod kątem ilości min jak i możliwości wzięcia nowego aparatu. Interesuje mnie też czy jest możliwość uzyskania zniżki na usługę BB Mail&Web, czy też wyciągnięcia od nich jakiegoś gratisowego pakietu danych.
Jeszcze trochę do końca umowy jest, ale lepiej się zacząć orientować. Narazie dzwonili do mnie z BOK z tymi śmiesznymi ofertami z internetu - tzw "oferty specjalnie dla Pana", gdzie babka zaproponowała mi 260min za 45zł mówiąc że to mniej niż płacę teraz, jednak nawet nie wiedziała że w ramach tych 53zł jest też BIS. Nigdy nie byłem zwolennikiem zmieniania sieci, ale w momencie gdy u konkurencji dają za 45zł 210min, BIS, paczkę 100mb i parę innych rzeczy (nie mówiąc już o wyższych taryfach), to chyba jednak odejdę od swoich zasad.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2011, 19:34 przez YogS, łącznie zmieniany 1 raz.