wojciech pisze:Włączono to na 3 numerach którymi w tamtym czasie zarządzałem.
Chyba nie do końca zrozumiałeś moja wypowiedź. Chodziło o to, że stwierdzenie, iż "wszystkim" naszym Klientom tak się wydarzyło jest nieprawdą, gdyż jeżeli już, to była to ewentualnie mała grupa osób i nic poza tym (choć do tej pory nie otryzmałem potwierdzenia tej informacji, że błąd był po naszej stronie i czy w ogóle był jakis błąd). Nie zaprzeczam, że u Ciebie to miało miejsce, zresztą byłes jak chyba pamiętam obok qpera, jedną z tych 2 osób, które zgłosiło mi ten przypadek, jak o to poprosiłem.
Tak więc dlatego stwierdzam, że niewłaściwym jest uzycie właśnie takiego okreśelnia, jak było wspomniane.
playonline pisze:Mozesz tylko to potwierdzic, czy juz jest aktywny?
Z tego co widzę, wszystko powinno Ci już działać.
DanielR pisze:Jest zmiana, wreszcie nie ma echa! Obecnie jest tak, jak od zawsze było w T-Mobile.
I mam nadzieję, że już tak pozostanie!
Cieszę się w takim razie, że jesteś już zadowolony z naszych usług

.
DanielR pisze:Właściwie to, spodziewałem się, że zostanę "olany" pomimo zgłoszeń.
Nigdy nikogo "nie olewam" i jak mogę, to pomagam. W Twoim przypadku równiez tak było. Czasami tylko potrzeba trochę czasu, żeby sprawę wyjasnic i rozwiązać. Niestety, nie wszystko uda się rozwiązać "od razu".
DanielR pisze:Jeszcze raz dzięki!
Nie ma za co
wojciech pisze:Od prawie tygodnia jestem bez internetu/mms a BOK leci sobie w kulki :/
Już chyba wiem, co może być w twoim przypadku probleme. Sprawę przekażę znanemu już wam konsultantopwi i myślę, że jeszcze dziś zadzwoni do Ciebie i wszystko wyjaśni. Co do oceny, to wystarczy, że wyślesz tylko SMS na żądany numer i już. Nic nie wpisuj w wiadomość, tylko cyfrę i nic poza tym. Nie podawaj numeru zgłoszenia, my już to odpowiednio zweryfikujemy.
nav pisze:play4you2, czy moglbys udzielic informacji, jesli masz taka mozliwosc, jak to jest z tym rozlaczaniem przy nocnym transferze w play online ?
Niestety, ale żadne informacje dotyczące nieprawidłowości w tej usłudze do mnie nie dotarły. Osoby odpowiadające za tą usługę również nie mają żadnych wiadomości, że działa to nieprawidłowo. Według raportów usługa działa zgodnie z jej przeznaczeniem. To wiem i tyle mogę powiedzieć.
Jeżeli komuś z was działa coś nie tak (w/g waszej opinii), złóżcie reklamację. To wszystko co mogę ci poradzić w tej sprawie.
playonline pisze:Play4You - czy masz moze info czy z bramki play bedzie mozna wysylac smsy specjalne?
Raczej nie, ale nie mam takich informacji oficjalnych. Generalnie nie sądzę, aby umozliwić tego typu funkcjonalność w bramce SMS, aby można było wysyłac SMS Premium. Związane to jest z charakterystyką samej usługi i jej funkcjonalnością. Wybacz, ale więcej na ten temat nie mogę powiedzieć. Jak zapewne wiesz, obowiązuje mnie Tajemnica Telekomunikacyjna.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.