joszua pisze:Numer zgłoszenia:32888148
Ok, powinien ktoś się tym zająć.
playonline pisze:Kurka, pomylilem sie co do numeru... Zgloszenie 32867130, czy moglbys je zamknac bo zglosilem je nie na tym numerze?.. :/
Dodałem komentarz z prośba o jego zamknięcie.
Karlos20 pisze:To nie problem techniczny, jeśli w SMSach przekraczasz 160 znaków (bez polskich znaków) - wtedy opłata jest podwójna.
Jeśli mieścisz się w tych 160 znakach, to również wchodzi w rachubę używanie w nich polskich znaków - wtedy kasują Cię za 80 znaków - czyli napiszesz 160 znaków, to 18 gr w plecy.
Potwierdzam.
Pajuch pisze:Co nie rozwiązuje problemu niestety
Prawdopodobnie tak jest skonstruowana usługa w systemie i raczej tego się jednak nie zmieni. Samo przerwanie sesji nie jest złamaniem regulaminu.
playonline pisze:Nadal obwinisz "innych Operatorow" a nie Play?
Przede wszystkim nikogo nie obwiniałem, tylko przytoczyłem zapis z Regulaminu. co do filmiku, no cóż, ukazuje on jedynie sposób logowania się telefonu z kartą do sieci a nie problemy samej sieci. Jak wspomniałem, masz prawo złożyc zgłoszenie lub reklamację i myślę, że nasza dalsza dyskusja w tym temacie nie ma wiekszego sensu.
psychofanplay pisze:prosze o wyjasnienie pakietow ktore podalem.
Generalnie w tej taryfie nie masz pakietów, które działaja poza zasięgiem sieci Play. Jak przekroczysz ich uzycie, to opłaty naliczają się poza abonamentem i czasami moga być dość kosztowne. Niemniej jednak, co byś chciał więcej się dowiedzieć? Masz podaną wysokość danych Pakietów (ilość MB) i cenę za nie. Wszystko jest tu określone. Ich szczegóły są zapisane w konkretnych regulaminach pakietów, znajdujących się na naszej stronie. Zapoznaj się z nimi, wówczas uzyskasz precyzyjne informacje.
mkowalski pisze:Kwestia komunikatów lektora wróciła do normy, ale w zamian straciłem usługę "Już jestem".
Hmm.. Z tego co sie orientuję, to jak masz lektora, to wszystko jest ok.. To nie jest ten sam problem co miał qper? No zreszta jeszcze nie dostałem maila w twoim przypadku, ale u qpera podobno wszystko juz działa (przynajmniej dostałem taka informację). Co dokładnie Ci nie działa? Tylko te wiadomości? Jak tak, to poczekaj 24 h i sprawdź raz jeszcze. To powinno sie uruchomić (te wiadomości) po 24h.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.