• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 152 z 208
  • 1
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 208

#486883  autor: BeCkS
 04 lip 2011, 22:45
Od wczoraj mogę przedłużyć umowę. Jakiś konsultant może sprawdzić najlepszą dla mnie ofertę na privie? :-)

#486936  autor: OrangeDlaFirm
 05 lip 2011, 00:14
firma czy osoba indywidualna?

Obsługa Klienta Biznesowego. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na PW.

#486955  autor: BeCkS
 05 lip 2011, 07:10
Osoba indywidualna.

#486965  autor: dawciol
 05 lip 2011, 09:42
Witam serdecznie,

czy znalazłby się jakiś miły konsultant klienta indywidualnego na tym forum, który mógłby sprawdzić, czy mógłbym liczyć na jakieś "promocje". Interesuje mnie delfin w abonamencie na 24 miesiące za 39,9 + usługa zatrzymaj czas pro. Do tej pory przez długi czas miałem abo powyżej 50 zł. Myślę, że generuję również duży zysk dla Orange, bo dzwonią do mnie z innych sieci. Na swoje nazwisko posiadam również 4 inne numery. Interesuje mnie jakiś telefon z androidem do którego jestem skłonny dopłacić ~100 zł (korzystając również z punktów PAYBACK). Wiem, że w tym abo i do tej kwoty nie mam specjalnego wyboru, więc zadowolę się Samsungiem Galaxy mini ;)

Będę wdzięczy, jeżeli któryś z użytkowników tego forum zainteresuje się moją sprawą ;-)

#487074  autor: Boltzmann
 05 lip 2011, 20:01
A ja chciałbym się dowiedzieć jak wygląda możliwość aktywacji jakiegoś pakietu z 75% rabatem w obecnej chwili. Niecały rok temu dostałem 75% rabatu na pakiet internetowy w taryfie Delfin, zamiast 30 zł za 2gb płacę bodajże 7 z groszami (umowa na 12 m-c). Pewnie za jakiś czas będą się kontaktowali żeby przedłużać - jak to teraz wygląda z takim rabatem?
Teraz moja oferta wygląda tak że mam około 140 minut + 60 min w "Pakiecie Specjalnym", 80 sms do wszystkich, 5x wybrany numer i ten internet na którym najbardziej mi zależy. Taryfa to Delfin 59 zł

#487201  autor: maciek12ss
 06 lip 2011, 10:41
Witam . Od dzis ma możliwość przedłużenia umowy mógłby ktos z konsultantów sprawdzić dla mnie ofertę ? interesuje mnie abo 100pln na 24 miesiące delfin jakis pakiet internetowy najlepiej 2 gb i nokia n8.

#487660  autor: lukpiecz
 08 lip 2011, 10:58
a ja ma nietypowy problem... :)

jakiś czas temu podpisałem aneks przedłużający (nie pamiętam czy na 12 czy na 24 m-ce). Było to jakieś 4-5 m-cy temu.
Oczywiście dostałem telefon i zmienił się abonament, więc wszystko OK.
Jakież było moje zdziwienie jakoś tydzień temu i ponownie dzisiaj jak dostałem telefon z propozycją przedłużenia umowy!! :) Dzwoniły dwie różne osoby więc musi być chyba jakiś błąd w systemie (ktoś czegoś nie odznaczył).

Teraz pytanie:
Czy jak podpiszę ponownie aneks do umowy to potem Orange może mi coś zrobić?
Bo w sumie załóżmy umowę miałem podpisaną do np lutego 2013 ale w międzyczasie podpisuje z dostawcą nowy aneks do np lipca 2013... Prawnie to chyba nie mogą mi nic zrobić :)

#487663  autor: abc_rlz.
 08 lip 2011, 11:38
Niestety Era ( T-Mobile) po 8 latach potraktowało mnie jak nowego klienta przy przedłużaniu umowy dlatego też chciałbym zmienić operatora, wybór padł na Orange.
Stąd moje pytanie , czy jakiś konsultant jest zainteresowany zdobyciem nowego klienta ?
Nie jestem Firmą oraz zaznaczam ze chcę przenieść swój stary numer do nowej sieci.
Proszę o kontakt PRIV.

#487862  autor: OrangeDlaFirm
 09 lip 2011, 08:16
lukpiecz pisze:a ja ma nietypowy problem... :)

jakiś czas temu podpisałem aneks przedłużający (nie pamiętam czy na 12 czy na 24 m-ce). Było to jakieś 4-5 m-cy temu.
Jakież było moje zdziwienie jakoś tydzień temu i ponownie dzisiaj jak dostałem telefon z propozycją przedłużenia umowy!! :) Dzwoniły dwie różne osoby więc musi być chyba jakiś błąd w systemie (ktoś czegoś nie odznaczył).

Teraz pytanie:
Bo w sumie załóżmy umowę miałem podpisaną do np lutego 2013 ale w międzyczasie podpisuje z dostawcą nowy aneks do np lipca 2013... Prawnie to chyba nie mogą mi nic zrobić :)

sugerowałbym uważać, tzw. "telemarketerzy" dzwonią ws. przedłużenia umów, a często wysyłają nowy numer ;)

P.S. co Ci szkodzi zadzwonić na BOK i zapytać krótko: kiedy kończy się moja umowa?

Obsługa Klienta Biznesowego. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na PW.

#487967  autor: Mila89
 09 lip 2011, 16:33
OrangeDlaFirm pisze: sugerowałbym uważać, tzw. "telemarketerzy" dzwonią ws. przedłużenia umów, a często wysyłają nowy numer ;)
A sugerujesz to odnosnie czego??? bo nie bardzo kapuje... po 1 rozmowy sa rejestrowane po 2 w takiej rozmowie obowiazkowo jest podsumowanie po 3 klient dostaje umowe w formie wydrukowanej ktora podpisuje(jesli sie wszystko zgadza) lub tez nie jest jeszcze 4 wszystkie rozmowy sprzedazowe sa odsluchiwane jezeli konsultant wprowadzil klienta w blad lub tez klient nie zostal nalezycie poinformowany przesylki nie wychodza z biura tak wiec nie strasz ludzi
lukpiecz pisze:a ja ma nietypowy problem... :)
@lukpiecz jak podpisales umowe na 12 miesiecy to nie jest nic dziwnego... w telesprzedazy klienci sa zdecydowanie szybciej uprawnieni niz z biurach sprzedazy... przykladowo jak sie komus konczy umowa w styczniu to moze sie spodziewac telefonow w sprawie przedluzenia umow(firmy majace wiecej numerow a koncza sie im umowy w lutym marcu tez sie moga spodziewac) :)
lukpiecz pisze:Teraz pytanie:
Jezeli masz podpisana umowe do lutego 2012 a wczesniej w lipcu 2011 podpisujesz aneks na rok to umowe nie masz do lipca 2012 tylko do lutego 2013(rok od momentu wygasniecia umowy)
Pozdrawiam

[ Dodano: 2011-07-09, 16:40 ]
abc_rlz. pisze:Niestety Era ( T-Mobile) po 8 latach potraktowało mnie jak nowego klienta przy przedłużaniu umowy dlatego też chciałbym zmienić operatora, wybór padł na Orange.
Stąd moje pytanie , czy jakiś konsultant jest zainteresowany zdobyciem nowego klienta ?
Nie jestem Firmą oraz zaznaczam ze chcę przenieść swój stary numer do nowej sieci.
Proszę o kontakt PRIV.
Jezeli chce pan przeniesc numer to sugeruje udac do salonu z tego co mi wiadomo nie ma mozliwosci przeniesienia nr z innej sieci przez telefon jezeli pan przeniesie numer do Orange(np na karte) to wtedy przejscie z karty do abonamentu mozna zalatwic przez telefon

14 lipca wyłaczyłem AdBlocka-

Nokia 33310--> Mitsubishi Trium :P --> Nokia 3310--> SE K300i-->SE K700i-->Samsung L760-->LG KU990--> Nokia e72--> Samsung Galaxy SII--> Sony Z3c--> Xperia XZ--> LG G6

#487995  autor: Adamos88
 09 lip 2011, 19:19
Ja raz tak miałem, że dostałem telefon i niby nowa umowę a pozniej w salonie przedłużyłem na nowo :) zgubili :)
 #488204  autor: jleszek
 10 lip 2011, 21:36
Witam serdecznie wszystkich.
Umowa na telefon kom. kończy mi się 24.07.2011 + 1 okres rozliczeniowy.
A ja mimo głośnych obietnic kolegów z forum z Orange jak i na PW do dziś nie otrzymałem oferty na przedłużenie mojej umowy .
Rezygnacja już poszła z przejściem na Orange POP,co dalej z tym numerem to już się rozglądam za MNP.
Kilka lat temu zafascynowany reklamą zamówiłem w Orange internet Dla Firm + tel.stacjonarny + komórka z netem ,a widzę jednak ,że czekają mnie "przenosiny" do innej sieci.
Ostatnie rachunki za wszystko to ok. 300,-zł/mies.
Mam jeszcze dwa n-ry w T-mobile ,które miałem przenieść do Orange ,ale na to wychodzi ,że przeniosę wszystko z Orange do T-mobile ,czyli też internet BSA+tel (POTS).
Ogólnie sieć działa nieźle i troszkę szkoda mi będzie się rozstać z Orange .
Pozdrawiam.

#488237  autor: ubuntulnx
 10 lip 2011, 22:54
jleszek pisze:Witam serdecznie wszystkich.
Umowa na telefon kom. kończy mi się 24.07.2011 + 1 okres rozliczeniowy.
A ja mimo głośnych obietnic kolegów z forum z Orange jak i na PW do dziś nie otrzymałem oferty na przedłużenie mojej umowy .
Rezygnacja już poszła z przejściem na Orange POP,co dalej z tym numerem to już się rozglądam za MNP.
Kilka lat temu zafascynowany reklamą zamówiłem w Orange internet Dla Firm + tel.stacjonarny + komórka z netem ,a widzę jednak ,że czekają mnie "przenosiny" do innej sieci.
Ostatnie rachunki za wszystko to ok. 300,-zł/mies.
Mam jeszcze dwa n-ry w T-mobile ,które miałem przenieść do Orange ,ale na to wychodzi ,że przeniosę wszystko z Orange do T-mobile ,czyli też internet BSA+tel (POTS).
Ogólnie sieć działa nieźle i troszkę szkoda mi będzie się rozstać z Orange
Chcesz tym postem skłonic kogoś do zainteresowania sytuacją? Bo wygląda mi to na takie zagranie.
Jak nikt się z tobą nie kontaktował z CC, może masz dyspozycję, że nie życzysz sobie przetwarzania danych osobowych w celach marketingowych.
A jak chcesz przedłużyc, to zadzwoń na *600, korona z głowy ci nie spadnie.

Obrazek

#488284  autor: jleszek
 11 lip 2011, 09:16
"Chcesz tym postem skłonic kogoś do zainteresowania sytuacją? Bo wygląda mi to na takie zagranie."
-Tak chcę tym postem skłonić do zainteresowania sytuacją.

Kołdry wełniane,garnki blaszane,koniki bujane,itp.promocje z Orange mnie nie interesowały ,więc zrezygnowałem z otrzymywania " Informacji Marketingowych".
Dzwoniłem kilka miesięcy temu na *600 i otrzymałem ofertę przedłużenia umowy tak jak w cenniku bez jakiegokolwiek bonusu,więc podziękowałem.
Zadzwoniłem na * 400 i poinformowano mnie ,że nie mam możliwości przedłużenia umowy ,ponieważ wpłynęła moja rezygnacja :( .
...Korony na głowie nie mam :) ,ale telefon w Orange jeszcze mam.

#488293  autor: Mila89
 11 lip 2011, 09:51
ubuntulnx pisze: A jak chcesz przedłużyc, to zadzwoń na *600, korona z głowy ci nie spadnie.
Spokojnie, spokojnie :) Juz sie odezwalem do jleszka na PW post byl napisany w niedziele a ja zwykle forum sprawdzam w tygodniu w pracy

Pozdrawiam
jleszek pisze: Zadzwoniłem na * 400 i poinformowano mnie ,że nie mam możliwości przedłużenia umowy ,ponieważ wpłynęła moja rezygnacja :( .
Jezeli rezygnacja wplynela a numer wciaz jest w sieci Orange to w dalszym ciagu jest mozliwosc przedluzenia umowy

14 lipca wyłaczyłem AdBlocka-

Nokia 33310--> Mitsubishi Trium :P --> Nokia 3310--> SE K300i-->SE K700i-->Samsung L760-->LG KU990--> Nokia e72--> Samsung Galaxy SII--> Sony Z3c--> Xperia XZ--> LG G6
 #488613  autor: lelekd
 12 lip 2011, 14:49
Witam. Proszę o kontakt na PW - ABO indywidualny. Interesuje mnie HTC Wildfire S w Delfinie 59,90. Dzieki

#488933  autor: vanTroff
 13 lip 2011, 17:58
Witam, we wrześniu kończy mi się umowa z Orange. Interesuje mnie największy lub średni abo z smsami + pakiet internetowy. Jeśli jakiś konsultant chciałby się zająć moją sprawą, proszę o kontakt na PW.

Pozdrawiam

#488941  autor: Realista
 13 lip 2011, 18:36
vanTroff

Podaj namiar na pw

Doradca klienta indywidualnego - ORANGE
Czasami cudotwórca - nawet często :-)
Masz problem to nasz , może pomogę , jak dam radę ;-)

#488958  autor: Adamos88
 13 lip 2011, 20:23
Od piątku (15.07) będę mógł przedłużyć umowę przez konsultanta.
Interesuje mnie Motorola Defy w Delfin II 59.90. Aktualne rachunki na poziomie 70zł. Zainteresowanemu konsultantowi wyślę numer na PW.
Z1znam ofertę super przejscie do play i jestem zainteresowany tylko w przypadku solidnego rabatu na telefon. Jeśli nie to wolę mieć wiecej minut jak telefon w tej samej cenie.

#489392  autor: Adamos88
 15 lip 2011, 10:00
Chodzi o ofertę indywidualną.
pod *400 dostałem 300min wymienne 1:1 (ale bzdura) na smsy + 60min stażowego. 100MB na 6mc....i defy za 299zł - delfin II 59.90 na 24mc.
Troche bzdura. W porównaniu do super przejscie do P to wypada meeega blado ta oferta :D
Jeśli konsultant indywidualny chciałby mi coś zaproponować to moge podać numer na PW
  • Strona 152 z 208
  • 1
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 208
  • 1
  • 150
  • 151
  • 152