Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Niestety nie. Usługa, Informacja o nieodebranym połączeniu, działa tylko w przypadkach, gdy Twój telefon był poza zasięgiem lub był wyłączony.armator11 pisze:Czy jest możliwość otrzymywania informacji o próbie połączenia via SMS w momencie gdy prowadzę rozmowę.
A to ciekawe, że było słychać taki dźwiękarmator11 pisze:Dodam, że do tej pory słyszę jedynie pik w słuchawce (przekazanie połączenia na 790998725).
Ja sobie bardzo chwalę tę usługę. Nie raz mi się już przydała.armator11 pisze:Nie chcę również uaktywniać połączeń oczekujących.
Tak pamiętamarmator11 pisze:W Erze elegancko przychodził sms i było jasne kto się dobijał.
Ale, moim zdaniem, doskonale sprawdza się właśnie usługa: Połączenia oczekująceSzkoda W Erze elegancko przychodził sms i było jasne kto się dobijał.
Tą usługę dobrze znam bo musiałem zrobić aż dwa zgłoszenia żeby ją dezaktywować i równocześnie pozostawić informację o próbie połączeniarogmaniek pisze:Już jestem. Także P4, na szczęście, wprowadził tę usługę, pod nazwą: Już w zasięgu.
Jakoś nie mogę się do niej przekonać. Po pierwsze jako dzwoniący zawsze mnie irytuje czekanie na lini 'a nóż mnie przełączy'. Po drugie jako odbierający muszę na chwilę spojrzeć na wyświetlacz i może umknąć mi bardzo ważne zdanierogmaniek pisze:Ale, moim zdaniem, doskonale sprawdza się właśnie usługa: Połączenia oczekujące
A ja, tę usługę, sobie też chwaliłem. Chociaż rzeczywiście, niektórzy mogą uważać, że Już w zasięgu, to taka dodatkowa inwigilacjaarmator11 pisze:Tą usługę dobrze znam bo musiałem zrobić aż dwa zgłoszenia żeby ją dezaktywować i równocześnie pozostawić informację o próbie połączenia
Też dobra argumentacjaarmator11 pisze:A tak mam sprawe jasną numer zajęty i do widzenia. Po skończeniu oddzwonie lub nie