Dnia 25.05.2011 podpisałem umowę z Play-em na przeniesienie numeru z Plusa. Abonament jaki wybrałem to Stan Darmowy 19zł/m-c (bez telefonu). Formularz potrzebny do przeniesienia numeru wypełniłem na stronie internetowej Play'a.
W informacjach dotyczących abonamentu jakie mogłem przeczytać to:
miesięczny abonament - 19 zł
Pakiet Złotówek do wykorzystania - 46,80 zł
minuty do wszystkich sieci LUB - 120
SMSy/MMSy do wszystkich sieci - 260
Stan Darmowy - 3 miesięce, później 10 zł/mies
Do tej pory wszystko było ok.
Dzisiaj otrzymałem powiadomienie o nowej fakturze.
Kwota do zapłaty to 95zł! - według informacji na stronie powinno być 19zł/m-c o.O
Z sieci Play korzystam dopiero od 1.06.2011
i za jeden pełny miesiąc (czerwiec) i 6 dni lipca do zapłaty 95zł? (termin zapłaty 17.07)
Wychodzi na to, że co miesiąc podliczają mi pakiet złotółwek do wykorzystania. Trochę dziwne. Planuje sie wybrać do salony Play'a ale dopiero pod koniec tygodnia.
Wie ktoś skąd taka kwota do zapłaty? (od kąd mam nr w Play'u korzystam z dostepnego promocyjnego pakietu minut. Do tego wykupiłem pakiet sms-ow - nic poza tym)
W informacjach dotyczących abonamentu jakie mogłem przeczytać to:
miesięczny abonament - 19 zł
Pakiet Złotówek do wykorzystania - 46,80 zł
minuty do wszystkich sieci LUB - 120
SMSy/MMSy do wszystkich sieci - 260
Stan Darmowy - 3 miesięce, później 10 zł/mies
Do tej pory wszystko było ok.
Dzisiaj otrzymałem powiadomienie o nowej fakturze.
Kwota do zapłaty to 95zł! - według informacji na stronie powinno być 19zł/m-c o.O
Z sieci Play korzystam dopiero od 1.06.2011
i za jeden pełny miesiąc (czerwiec) i 6 dni lipca do zapłaty 95zł? (termin zapłaty 17.07)
Wychodzi na to, że co miesiąc podliczają mi pakiet złotółwek do wykorzystania. Trochę dziwne. Planuje sie wybrać do salony Play'a ale dopiero pod koniec tygodnia.
Wie ktoś skąd taka kwota do zapłaty? (od kąd mam nr w Play'u korzystam z dostepnego promocyjnego pakietu minut. Do tego wykupiłem pakiet sms-ow - nic poza tym)