Chodziło o XXI wiek, a nie XIX, pomyliłem się szybko pisząc na klawiaturze

No a FF nie podkreśli mi takiej literówki.
dario321 pisze:co mozesz powiedziec o ,,trzymaniu,, baterii w trybie 3G?
Cały czas używam telefon w trybie 3G i powiem, że dobrze trzyma. Przy dość sporym użytkowaniu wytrzymuje spokojnie ponad dobę (dużo rozmów + dużo sms + dużo zabawy + siedzenie na GG po 3G), a jak telefonu używam tylko do sms i do rozmów w średniej ilości (dziennie do 30 minut rozmowy, 20 sms i chwilkę zabawy z czymś innym, czyli że tak powiem normalne użytkowanie) to mi 4 dni wytrzymuje. Bardzo zadowolony jestem z baterii w tym telefonie, po tych wszystkich Androidowcach.
dario321 pisze:jak ze swiatelkiem sygnalizujacym,czy jest widoczne/zauwazalne?
Właśnie bardzo słabe... mam wersję srebrną, jest malusia dioda umieszczona pod D-padem i ciężko jest zauważyć, że miga, zwłaszcza w dzień... Brakuje mi lampki jak w E51. Biała, mocna dioda nad ekranem.
dario321 pisze:jak sprawuje sie ANNA,czy sa zawieszenia?
Działa dość szybko i stabilnie. Tylko raz musiałem ją restartować, bo jak włączyłem aparat,to miałem czarny ekran i "zabicie" procesu aparatu nie pomogło, bo po ponownym włączeniu aparatu ten sam efekt. Generalnie telefon nawet bardzo szybko się włącza i jest gotowy do pracy.
Powiem tak, jest ogromna przepaść pomiędzy E7 a E6, na korzyść E6. E7 miałem tylko jeden dzień ze swoją kartą, którą używam normalnie. Wytrzymać nie mogłem

Mam nadzieję, że jak wyjdzie ANNA na E7, to też będzie działac przyzwoicie.
Chociaż też nie ukrywam, że E6 nie działa tak idealnie, jak HTC Desire, w którym jak coś musnę paluchem, to od razu mam coś tam uruchomione.