• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #486669  autor: datka
 03 lip 2011, 23:55
Witam
słyszałam ostatnio, że plus ma ofertę z ceną minuty 15groszy poza abonamentem. Czy ktoś zna szczegóły tej oferty i mógłby je krótko opisać?
Pozdrawiam

#486679  autor: Pijo
 04 lip 2011, 00:15
To taryfy biznesowe perfekt - cena 15gr netto nawet do Play - dostępne tylko u G300 i wymagane jest min. 40 kart sim abo na koncie (?) (tego nie jestem pewien, trzeba byłoby zapytać się jakiegoś g300)

Obrazek

#486685  autor: mkowalski
 04 lip 2011, 00:32
Pijo pisze:wymagane jest min. 40 kart sim abo na koncie (?) (tego nie jestem pewien, trzeba byłoby zapytać się jakiegoś g300)
Dobrze myślisz, minimum 40 kart SIM ;)

#490557  autor: doradcaplus
 19 lip 2011, 22:16
Taryfy Perfekt dostępne są od 8 kart SIm przy czym wliczają się wszystkie karty na wszystkich kontach na dany NIP łącznie z numerami internetowymi internetowymi. Natomiast cena za minutę połączenia zaczyna się od 24 gr netto i im więcej numerów tym niższa stawka. Plus jako jedyny operator umożliwia negocjowanie stawki za konkretne usługi przy większej ilości SIM np ceny za raming w określonych krajach czy ceny za połączenia międzynarodowe itd

www.doradcabiznesowyplus.pl - kompleksowa obsługa firm w usługi telekomunikacyjne na terenie Warszawy w oparciu o sieć Plus. Negocjowane warunki umów oraz krycie kar umownych przy przeniesieniu numerów. Zapraszam do kontaktu wszystkie firmy.