tomektg pisze:play4you2 powiem krótko!
CZYNISZ CUDA!
No bez przeady, ja po prostu tylko wykonuję swoją pracę, tak jak każdy inny w Play

.
tomektg pisze:np weryfikacja po tym jak klient powie jakie ma usługi włączone, gdzie najczęściej dzwoni itp??
Procedury weryfikacyjne były ustalane w oparciu o aktualne akty prawne, tak więc na chwilę obecną nie planujemy ich zmian. Niewykluczone, że w przyszłości mogą zostać zmodyfikowane, jednak na chwilę obecną ich zmiana nie jest możliwa.
tomektg pisze:A co do mojej wcześniejszej wypowiedzi, to przyznam, że już sądziłem że nie będzie pozytywnego rozpatrzenia, na prawdę, w tej sprawie już zwątpiłem.
Trzeba wierzyć do końca
tomektg pisze:Jeszcze raz dzięki.
Nie ma sprawy, jak mogę, to pomogę i jeżeli sprawa jest zasadna to zawsze będzie ok. Staram się być zawsze sprawiedliwy w ocenie i wiem, że nawet jak niektórzy nie zgadzają się z moim zdaniem, to mają do tego prawo, no ale jak coś rzeczywiście jest niezasadne, to przykro mi, ale tak jest i ja również wtedy podtrzymuję to zdanie.
tomektg pisze:P.S.
A można wiedzieć czym się zajmujesz w Play
Pomagam naszym Klientom i nie tylko

.. Nie no, oczywiście że to nie jest tajemnica

. Pracuję w Departamencie Obsługi Klienta i zajmuję się różnymi kwestiami w zakresie wspomnianej obsługi "od wewnątrz". Niestety, szczegółów nie mogę Ci podać, gdyż niektóre objęte są Tajemnicą Zawodową.
qper pisze:play4you odwołanie w tej sprawie zrobiłem pod numerem 32417160
No cóż.. Pozwól, że nie skomentuję tej sprawy.. Sprawę przekazałem do dobrze znanego Ci konsultanta, który z pewnością rozwiąże te kwestie w odpowiedni sposób..
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.