play4you2 pisze:Z tego co mi wiadomo, zostało to przekazane do odpowiednich osób.
Sprawa zgłoszenia 32045801 została przekazana do naprawy przez grupę ekspertów.
Z tego co sprawdzałem telefon dzisiaj u dziadków to wszystko wydaje się działać już prawidłowo. Mam nadzieję, że potrwa to jak najdłużej
Identyczny problem wałkuję już długo na zbiorczo na kilku numerach pod zgłoszeniem 31210048. Gdyby dało się pokierować tym zgłoszeniem w sposób identyczny jak w przypadku dziadka.
play4you2 pisze:Ponagliłem. A pamiętasz może pierwotny numer tej sprawy, gdzie dostałeś info, że te bilingi mieli Ci wysłać?
Bardzo dziękuję. Podaje numery zgłoszeń gdzie wałkowana jest sprawa bilingów.
29629831, 30252131, 30260108, 30795017 oraz ostatnie 31767379
play4you2 pisze:Trudno coś mi w tej kwestii teraz powiedzieć. Poczekaj na rozwiązanie sprawy.
Zgłoszenie 31880327 jest już dawno zakończone - pomimo faktu, że na karcie mam wszystkie zgody zaznaczone na NIE to Play tego nie respektuje i zaznacza ponownie brak zgody na coś co już powinienem mieć. Przez prawie 2 lata nikt nie dzwonił, aż do teraz.
W przypadku moich numerów firmowych sprawa jest identyczna. Na wszystkich karatach wszystkie zgody są na NIE a mimo to nagle BOK zaczął wydzwaniać i dziękować za stałe doładowania i proponując zmianę na abonament. Na jednym z numerów gdzie odbyłem rozmowę z konsultantem zrobiłem zgłoszenie 32308106.
Podczas rozmowy zapytałem dlaczego nie szanują tego faktu, że na kartach rejestracyjnych jest brak zgód. Konsultant się zmieszał i tyle. Można to sprawdzić odsłuchując rozmowę.
Dziwna jest ta polityka. Gdybym podał Ci na PW wszystkie numery jak mam będziesz mógł mi zaznaczyć TOTALNY brak zgód na kontakty marketingowe?
Dzięki za pomoc przy zgłoszeniach bo bez Cibie współpraca z Play-em wyglądałaby jak walenie głową w wielkim mur

.
[ Dodano: 2011-06-28, 21:48 ]
play4you dodam jeszcze, że na wszystkich kontakt ma ustawiony jeden numer kontaktowy do kontaktu BOK-u i mimo to zamiast pod ten numer BOK dzwoni na każdy na każdy z osobna.
To też dziwne zachowanie, bo po co jest taka informacja podana skoro jej nikt nie przestrzega