Witam,
od 3 lat mam numer w plusie, wcześniej miałem abonament, a od roku jestem w simplusie.
Zastanawiam się znowu nad abonamentem bo potrzebny jest mi nowy telefon - zdecydowałem się na SE Hazel, przy abonamencie 59,90 pln za 1 zł .
i z tego co wyczytałem, wygląda to tak:
200 minut do wszystkich ( w ramach abonamentu)
+ 50 minut do wszystkich LUB 5 numerów z plusa nielimitowane
+ 200 minut do wszystkich sieci za zakup w sklepie do wykorzystania przez 7 miesięcy
+ 300 mms do plusa co miesiąc (oszczędzę na smsach
)
+ 60 minut od plusa do wykorzystania przez 3 miesiące , za aktywację EOF
i to jest wszystko co mogę otrzymać?
czy to, że byłem kiedyś abonentem i płaciłem niemało , bo około 120 zł miesięcznie będzie miało jakiś wpływ? albo to, że mam na siebie wzięte 3 mixy?
czy zamawiając umowę przez internet, będę musiał przedstawić jakiś dokument, tzn zaświadczenie o zatrudnieniu?
czy jest sens dzwonić do nich na infolinię w celu otrzymania czegoś extra?
dzięki!
od 3 lat mam numer w plusie, wcześniej miałem abonament, a od roku jestem w simplusie.
Zastanawiam się znowu nad abonamentem bo potrzebny jest mi nowy telefon - zdecydowałem się na SE Hazel, przy abonamencie 59,90 pln za 1 zł .
i z tego co wyczytałem, wygląda to tak:
200 minut do wszystkich ( w ramach abonamentu)
+ 50 minut do wszystkich LUB 5 numerów z plusa nielimitowane
+ 200 minut do wszystkich sieci za zakup w sklepie do wykorzystania przez 7 miesięcy
+ 300 mms do plusa co miesiąc (oszczędzę na smsach

+ 60 minut od plusa do wykorzystania przez 3 miesiące , za aktywację EOF
i to jest wszystko co mogę otrzymać?
czy to, że byłem kiedyś abonentem i płaciłem niemało , bo około 120 zł miesięcznie będzie miało jakiś wpływ? albo to, że mam na siebie wzięte 3 mixy?
czy zamawiając umowę przez internet, będę musiał przedstawić jakiś dokument, tzn zaświadczenie o zatrudnieniu?
czy jest sens dzwonić do nich na infolinię w celu otrzymania czegoś extra?
dzięki!