• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #484929  autor: kosaz
 26 cze 2011, 20:08
Witam !!
Mam problem w Play24 nie wyswietla mi polaczen jakie mialy miejsce
Wyszukaj połączeniapokaż opcje zaawansowane
Okres: Bieżący okres rozliczeniowy Poprzedni okres rozliczeniowy Ostatnie dni
Szukaj
Twoje połączenia za okres: 20.06.2011 - 26.06.2011
Brak pozycji do wyświetlenia dla zadanych parametrów wyszukiwania

dodam ze wczesniej mialem ten sam numer w play`u w tej samej taryfie LP1, przenioslem go do pomaranczy podpisalem umowe na lp1 23 czerwca i wykonalem kilka polaczen i nie ma ich w zestawieniu. natomiast w innym miejscu jestinformacja Rachunek szczegółowy cykliczny szczegóły Rachunek Szczegółowy to wykaz wszelkich zdarzeń wychodzących (m.in. zrealizowanych połączeńgłosowych i video, wysłanych smsów bądż mms-ów) stanowiący załącznik do określonej faktury.
Opłata abonamentowa za rachunek szczegółowy cykliczny
wynosi 5zł.
jak to ogarnac w starym abo tez za 1 zl bylo troche inaczej nie wiem czy cos sie zmienilo ??
pozdro i milej niedzieli ciagu dalszego
 #484948  autor: KC-KARLOS
 26 cze 2011, 21:04
kosaz pisze:Witam !!
Mam problem w Play24 nie wyswietla mi polaczen jakie mialy miejsce
Wyszukaj połączeniapokaż opcje zaawansowane
Okres: Bieżący okres rozliczeniowy Poprzedni okres rozliczeniowy Ostatnie dni
Szukaj
Twoje połączenia za okres: 20.06.2011 - 26.06.2011
Brak pozycji do wyświetlenia dla zadanych parametrów wyszukiwania

dodam ze wczesniej mialem ten sam numer w play`u w tej samej taryfie LP1, przenioslem go do pomaranczy podpisalem umowe na lp1 23 czerwca i wykonalem kilka polaczen i nie ma ich w zestawieniu. natomiast w innym miejscu jestinformacja Rachunek szczegółowy cykliczny szczegóły Rachunek Szczegółowy to wykaz wszelkich zdarzeń wychodzących (m.in. zrealizowanych połączeńgłosowych i video, wysłanych smsów bądż mms-ów) stanowiący załącznik do określonej faktury.
Opłata abonamentowa za rachunek szczegółowy cykliczny
wynosi 5zł.
jak to ogarnac w starym abo tez za 1 zl bylo troche inaczej nie wiem czy cos sie zmienilo ??
pozdro i milej niedzieli ciagu dalszego
Jeśli zamawiałeś otrzymywanie pocztą z najbliższą fakturą dokładne zestawienie bilingowe z poprzedniego okresu rozliczeniowego, operator dolicza do faktury specjalną opłatę z wystawienie billingu miesięcznego w wysokości 5 zł. Pamiętaj, że na Play24 zestawienie billingowe jest darmowe i obejmuje wszystkie połączenia z Twojego numeru telefonu w Play z aktualnego i poprzedniego okresu rozliczeniowego.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#484954  autor: kosaz
 26 cze 2011, 21:11
jest tak ze jak mialem jeszcze w tamtym okresie rozliczeniowym przed przeniesieniem nru do orange to byla imfo o polaczeniach na play24 natomiast od srody znowu jestem w play ten sam nr, tylko inne juz konto abonenckie, bo sie spiolem w LP1 po raz 2 i tu juz nie ma :( lub nie wiem czemu nie rozumiem tego :oops:

#484956  autor: KC-KARLOS
 26 cze 2011, 21:12
A aktywowałeś zestawienie billingowe, które przychodzi do Ciebie poczta czy nie?

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#484963  autor: kosaz
 26 cze 2011, 21:18
e-faktura tylko przychodzi na @

#484972  autor: KC-KARLOS
 26 cze 2011, 21:27
kosaz pisze:e-faktura tylko przychodzi na @
To ciekawe.
Zrób zgłoszenie na Play24 z zapytaniem.
Ale podejrzewam, że jest jeszcze inna opcja - masz pewnie aktywny pakiet 30 minut do wszystkich sieci za aktywowanie e-faktury, który po pół roku jest płatny 3 albo 5 zł.

#484978  autor: kosaz
 26 cze 2011, 21:49
Karlos20, nie mam nic aktywowanego - po primo to jest goly abo za 1 zl z polaczeniami do play`a ponad 44 tyś minut na miesiac przez 6 mies, z przeniesieniem z pomaranczy :) jak pierwszy raz ten sam numer przenioslem w listopadzie do play`a z biedronki to bylo ok, nic jutrem moze we wtorek zajde do salonu play`a

#484980  autor: mkowalski
 26 cze 2011, 21:53
Kosaz, wszystko jest w porządku z Twoim abonamentem. Problem z wyświetlaniem połączeń na Play24 jest całkiem inny niż to, co jest w tym temacie napisane - brak wykazu połączeń na Play24 jest typowym problemem, który dotyczy większej ilości użytkowników.

Po prostu system czasem tak ma, że nie wyświetla połączeń z danego okresu. Jedyna rada to poczekać kilka dni - zawsze pomaga i "niewidoczne" połączenia wracają do wykazu.

Odnośnie usługi rachunek szczegółowy cykliczny - Ciebie to nie dotyczy. Jest to usługa tylko dla klientów, którzy nie korzystają z e-faktury i dostają rachunki tradycyjną pocztą.

[ Dodano: 2011-06-26, 21:56 ]
Karlos20 pisze:Ale podejrzewam, że jest jeszcze inna opcja - masz pewnie aktywny pakiet 30 minut do wszystkich sieci za aktywowanie e-faktury, który po pół roku jest płatny 3 albo 5 zł.
W taryfie Long Play 1 zł nie ma żadnego bonusu za korzystanie z e-faktury. Jest to warunek konieczny do otrzymywania bonusu wybranego przy podpisywaniu umowy.