• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #484593  autor: tarinQ
 25 cze 2011, 12:44
Witam!
Przedstawię sytuacje mam w tej chwili 2x abo w t-mobile płace za nie 40.33/szt brutto
i mam 120 min (sms nie pamiętam), na początku września kończą mi się umowy.
Szukam jakiejś ciekawej oferty z telefonami- jednak nie chciał bym płacić więcej niż te 40zł za 1
numer.

Jaką ofertę byście mi polecili co jest najkorzystniejsze ilość min/cena?

#484689  autor: thonka
 25 cze 2011, 16:15
Super MNP All Inclusive 39 w Play.

jest to promocja dla przenoszacych numer z abonamentu w innej sieci
210 minut lub 455 sms i 250mb w telefonie.

nic z wieksza iloscia minut w cenie do 40zl nie znajdziesz.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#484698  autor: Vieslav
 25 cze 2011, 17:03
Jeżeli chcesz ofertę bez telefonu to Play będzie bezkonkurencyjne. Lepiej poczekaj na ofertę przedłużeniową; masz starą taryfę to i minut mało. Każda obecna oferta będzie lepsza. Na przedłużenie zwykle dają więcej, jest zresztą przyklejony temat o tym.

#484701  autor: thonka
 25 cze 2011, 17:16
na przedluzenie w granicach 40zl nie dostanie nic lepszego.
po negocjacji za 45zl dostanie 240 minut wymienne 1:1 na sms/mms/MB i nic wiecej.

tylko ceny telefonow na przedluzenie w porownaniu z ta opcja w play sa w wiekszosci przypadkow o wiele korzystniejsze, a pewnie jeszcze na przedluzenie sa jakies punkty premia.

jezeli oba numery byly na jednym koncie abonenckim i punkty nie byly na biezaco konsumowane to powinno ich byc na jedna znizke 100zl na 2 miesiace przed koncem umowy :) (80 punktow x 22 miesiace = 1760 + 600 punktow za kazde pol roku czyli razem 3560 punktow)

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet