mkowalski pisze:podaję numer karty SIM - 8948061091004863381.
Ok, w tym przypadku wszystko jest jasne. Dla tego numeru, to była twoja 1 fv, więc musiało się wszystko odpowiednio "wgrać". Koljene fv będziesz otrzymywał do 7 dni roboczych od daty jej wystawienia. W tym przypadku nie było błędu. A już myślałem, że nastąpił jakiś błąd

. Rzeczywiście miałeś rację z tą datą widoczności na Play24. Ale jak wspomniałem, w tym konkretnym przypadku, dla tego numeru jest to prawidłowe działanie. Jak kolejna fv będzie z takim opóźnieniem, daj mi wówczas info ok?
agaak pisze:"Fajnego" psikusa mi PLAY właśnie wywinął.
Czasami jest tak, że jak podróżujesz to na trasie mogą wystąpić chwilowe spadki zasięgu, których nawet nie odnotujesz. Niech w tym momencie ktoś się próbuje dodzwonić, to rzeczywiście może być tak, że się nie połączy. Jak zasięg wraca to otrzymujesz wóczas stosowną inforację. Zważywszy że działamy na 2 częstotliwościach (Play i Plus), jak nie ma handcovera w danej okolicy, to trochę potrwa, zanim przeloguje się z jednego nadajnika do drugiego (jest to kilka sekund, no ale zawsze jednak coś) i w tym momencie najczęście następuje ten brak zasięgu, jak telefon "wyszukuje" sieci. Nie jest to żadna usterka, tylko tak działa przelogowanie. Jeżeli podróżujesz i przebywasz w okolicach nazwijmy to mniej zaludnionych, możesz "na sztywno" ustawić Plusa i raczej powinnaś mieć zawsze ten zasięg. Oczywiście nasze stacje rónież są stawiane w całej Polsce, no ale nie ma się co oszukiwać i wiadomo, że Plus jest na rynku od kilkunastu lat, więc siłą rzeczy ma więcej stacji. Niemniej jednak zapewniam Cię, że nasza sieć stale się rozbudowuje.
Tak podsumowując temat e - fv z mojej strony. Jak już mówiłem, to co miałem do powiedzenia w tym temacie, juz powiedziałem w zamkniętym wątku. Usługa ta dziaa prawidłowo i nie ma żadnych usterek. Termin ich dostarczenia na portal Play24 póki co się nie zmieni i rozumiem, że możecie mieć inne zdanie, jednak jak wspomniałem, na chwilę obecną nie są planowane żadne zmiany w tym segmencie, gdyż działa on prawidłowo a poza tym, wystawienie fv i jej dostarczenie (termin) jest zgodne z rozporządzeniem ministra finansów w tej tematyce. Jeżeli komuś z was usługa ta działa nieprawidłowo, zróbcie zgłoszenie i wówczas to zweryfikujemy. Pozwólcie że ja z mojej strony definitywnie zamykam ten wątek i nie udzielam już żadnych informacji w tej tematyce, chyba że rzeczywiście nastąpi jakiś błąd lub problem. W każdym innym przypadku dotyczącym terminu ich dostarczenia (jeżeli zamyka się w ustawowym okresie), sposobu dostarczenia i tym podobnych kwestiach, odpowiedzi nie będę udzielał.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.