• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

Czy dopiero dziś dowiedziałeś się o w/w rozwiązaniu ?

Nie, już kiedyś słyszałem o tym.
5
50%
Tak ! ..ale też chciałbym To wiedzieć !
1
10%
Tak ! ..ale nie interesuje mnie to
4
40%
 #484014  autor: TreasureHunter
 22 cze 2011, 23:04
Witam,

Jestem zdesperowany i gotowy migrować z T do Orange z powodu . . - dla Was może błahego, ale dla mnie to coś MEGA !

Mam na myśli - darmowe, nielimitowane powiadomienia sms o nowych mailach na koncie pocztowym @orange.pl Oczywiście aliasu @orange.pl mogę w ogóle nie używać, wystarczy ustawienie POP3

Czy T-mobile w ofercie abonamentowej oferuje coś Takiego jak Orange ? :mrgreen: (konta pocztowe w aliasie @t-mobile.pl z powiadomieniami sms)

Czasem niecierpliwie sprawdzam pocztę, bo czekam na odpowiedź od potencjalnego klienta, a tak.. - mogę zwlekać aż dostanę sms-a ! Dla mnie takie rozwiązanie to bósSstwo. 8) 8) 8) 8)

..

#484018  autor: mkowalski
 22 cze 2011, 23:19
A jaki masz telefon? Może warto po prostu zastanowić się nad funkcjonalnością Push e-mail? Z Twojego punktu widzenia byłoby to samo - o przyjściu maila byłbyś informowany w czasie rzeczywistym. Jedyny minus to transmisja internetowa, co w efekcie powoduje konieczność kupienia pakietu internetowego.

#484035  autor: Marens
 23 cze 2011, 01:12
TreasureHunter pisze:Czy T-mobile w ofercie abonamentowej oferuje coś Takiego jak Orange?
Tak, swojego czasu nazywało to się eranet.
Konto ma pojemność 256MB i kosztuje jeśli się nie mylę 2zł/mies.
Wymaga aktywacji Poczty Głosowej Komfort

#484552  autor: rafcyk
 25 cze 2011, 10:21

Siemens C25 -> Nokia 3310 -> Nokia 6210 -> SE T630 -> Motorola V3 -> SE K750i -> Nokia 6131 -> Nokia 6300 -> Nokia E51 -> HTC Diamond -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy I5800 -> HTC Wildfire -> Blackberry 9300 -> Nokia E6 -> Samsung Galaxy S2

#484556  autor: ezaq
 25 cze 2011, 10:48
TreasureHunter pisze:darmowe, nielimitowane powiadomienia sms o nowych mailach na koncie pocztowym @orange.pl
Darmowa wersja umożliwia powiadamianie SMSem raz dziennie o wszystkich mailach z całego dnia. Aby być powiadamianym o każdym mailu z osobna, należy wykupić MultiBox Gold, który kosztuje 6,15 PLN miesięcznie. Osobiście kiedyś sprawdzałem te powiadomienia przekierowując całą pocztę z gmaila na orange.pl i wszystko ładnie działało. SMSy przychodziły niemal natychmiast.

#484560  autor: KC-KARLOS
 25 cze 2011, 11:01
rafcyk pisze:www.poczta.era.pl
BŁĄD - poprawny adres to:
www.t-mobile.pl/poczta

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#484564  autor: bledos
 25 cze 2011, 11:11
Karlos20 pisze:BŁĄD
A kliknąłeś w link?

Posiadasz zbędne ramki SIM? Skontaktuj się, jeśli nie widzisz jej na zdjęciach: https://goo.gl/photos/wGazR6P1LQtsuaTC9

#484627  autor: lukaszw
 25 cze 2011, 14:14
Widzę ze posiadasz rowniez telefon w Play, zastanow sie nad Blackberry o ile oczywiscie jest to dostepne dla Ciebie finansowo, sam testuje to od paru dni i dziala super, nowy telefon Blackberry 8520 w Play na karte kosztuje 649zl a usluga na m-c 10zl w tym surfowanie po necie bez ograniczen....

#484629  autor: KC-KARLOS
 25 cze 2011, 14:16
bledos pisze:
Karlos20 pisze:BŁĄD
A kliknąłeś w link?
Tak, to jest prawidlowy link - czytaj uważnie komunikaty na stronie.

[ Dodano: 2011-06-25, 14:20 ]
lukaszw pisze:Widzę ze posiadasz rowniez telefon w Play, zastanow sie nad Blackberry o ile oczywiscie jest to dostepne dla Ciebie finansowo, sam testuje to od paru dni i dziala super, nowy telefon Blackberry 8520 w Play na karte kosztuje 649zl a usluga na m-c 10zl w tym surfowanie po necie bez ograniczen....
Bez ograniczeń - nie do końca się zgodzę - w ramach usługi Play daje 100 MB danych z szybką prędkościa w ramach APN BlackBerry.net, po których ona spada do 16 kb/s - czyli ograniczenie prędkości. Transmisja, która odbędzie się poza APN BB jest płatna z cennikiem.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#484725  autor: TreasureHunter
 25 cze 2011, 21:46
Po kliknięciu w t-mobile/poczta wyskakuje Błąd
Chwilowo żadna skrzynka nie jest dostępna
Przekierowanie na stronę http://t-mobile.pl

UWAGA - Można się najeść krwi !

W celu aktywacji usługi:
1. Zaloguj się w Internetowym Biurze Obsługi Abonenta na stronie www.T-Mobile.pl, w sekcji Twoje konto. - zakładka jest wąska jak !@#$% a do tego jest tylko miejsce na dane osobowe i potwierdzenie przetwarzania danych na potrzeby marketingu TM

Gdy zaloguję się - to przy próbie wejścia w adres t-mobile/poczta wyskakuje powyższy błąd (bo nie mam aktywnej usługi e-mail), no ale jak ją aktywować, skoro wszędzie pusto..

2. Zadzwoń pod numer *9602 (Abonenci Mix lub Użytkownicy Tak Tak - T-Mobile na kartę). Automatyczna zmiana usług - połączenie bezpłatne. Dzwonię - a w tym automacie ani słowa o poczcie elektronicznej, a w usługach dodatkowych też ZERO bladej informacji.

Pomogła rozmowa z konsultantem, a konkretnie uruchomienie poczty głosowej :smt011

Aby móc korzystać z poczty elektronicznej o firmowej nazwie Poczta Komfort - należy mieć uprzednio aktywną pocztę głosową

#484877  autor: thonka
 26 cze 2011, 16:10
TreasureHunter pisze:Aby móc korzystać z poczty elektronicznej o firmowej nazwie Poczta Komfort - należy mieć uprzednio aktywną pocztę głosową
ktos z niemala glowa musial to wymyslic...

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet