Witam ! Chciałbym się dowiedzieć , z jakiej sieci polskiej ( abonamentu , mixa, karty ) będę mógł wysyłać najtaniej sms'y do Wielkiej Brytanii na komórkę . Najlepszy był by jakiś pakiet sms'ów do UK . Z góry bardzo dziękuję
) !

Vieslav pisze:Orange + multibox, czyli internetowa "bramka" po zalogowaniu na koncie w orange.pl. W wersji podstawowej masz 30 darmowych smsów na cały świat do wszystkich sieci komórkowych. Wersja gold kosztuje około 5-6 zł miesięcznie i jest tam 100 smsów na takich samych zasadach. Wersja gold dodawana jest też do internetu orange freedom (czy do innych nie wiem, nie używam). Dodatkowo jeśli masz telefon na androidzie to z marketu można pobrać bardzo fajną aplikacje o nazwie SMSoid która wysyła smsy przez multiboxa. Jest to najwygodniejsze rozwiązanie (sam korzystam). Acha, w przypadku wysyłania smsów z multiboxa nadawcą jest twój numer komórkowy.
Zapomniałem dopisać: wersja standard aktywuje się zaraz po założeniu konta na orange.pl (oczywiście powiązanie go z numerem w orange), wersje gold można kupić dodatkowo. Kosztuje dokładnie 6,15zł i można włączyć w karcie, mixie oraz abonamencie.
Jeśli się nie mylę to aktywujesz raz, a następnie co miesiąc usługa Ci się odnawia pobierając opłatę. Przeczytaj regulamin - tam powinno wszystko być wyjaśnione.bwinowiec pisze:Ale mam jeszcze jedno pytanie, czy wersje gold trzeba kopować co miesiąc, czy raz i ma się ją na stałe ?