playonline pisze:Poprosilem w reklamacjach aby kontakt byl na numer zagraniczny, no chyba, ze zechcecie mi rekompensowac utracone zlotowki... Czy mozesz przekazac informacje?
Przykro mi, ale możemy kontaktować się wyłącznie na numery krajowe.
Ranger pisze:Proszę mi powiedzieć, czy taką sprawę załatwię od ręki w salonie, czy też obowiązuje tu limit aktywacji na firmę?
Generalnie jest tak, że rzeczywiście obowiązuje limit aktywacji, nawet jak 3 usługa to tylko Abonament bez telefonu. Niemniej jednak, Sprzedawca w Salonie może wystąpić w Twoim imieniu o umożliwienie zwiększenia zawarcia Abonamentu. Może to jednak potrwać 1 lub 2 dni robocze, no ale tu juz powinine ten Sprzedawca się z Tobą skontaktować, jak otrzyma informację, że np. może dokonac takiego działania. W kwestii kaucji to też jest prawda. W tym przypadku, jak wpłacisz kaucję, będziesz mógł tego samego dnia zawrzeć tą Umowę. Zwrot kaucji możliwy jest przynajmniej po 3 miesiącach, od daty wystawienia opłaty za 1 fv.
qper pisze:Play4you chyba podzialales coś w zgłoszeniu 32045801 ale problem nie został rozwiązany.
Przedstawiełm zaistniałą sytuację. Z tego co widzę, sprawa jest jeszcze w toku. Jak zostanie rozwiązana, z pewnością otrzymasz odpowiedź

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.